Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kessi_II

Zakopane w lutym - bez rezerwacji - realne?

Polecane posty

Gość kessi_II

Czy warto jechac bez rezerwacji? I czy mozliwe jest na miejscu znalezienie fajnego noclegu? Gdzie najlepiej szukac?

Gość tu się nie dowiesz
sami nieudacznicy, nie ruszają się dalej niż 5m od monitora, nie wiedza o istnieniu Tater :classic_cool:

Gość nierealne
:O

Gość Alexxxa
Według mnie nie warto ryzykować. Noclegi na pewno znajdziesz, bo na dworcach stoją ludzie z tabliczkami. Nie wiesz natomiast gdzie będzie ten nocleg i jak wygląda. Lepiej zarezerwować sobie cos, myslę, że przy takiej pogodzie nie powinno byc problemów. A może pomyślicie np. o Bukowinie?

Gość kessi_II
to może nad morze w lutym jest mało turystów a sztormy porywające ciała jak tsunami są zapierające dech w małych piersiach moich.. Ehh..

Gość pijaweczkunia
a bukowina fajna? lepsza od zakopanego? nie bardzo wiem jak za to sie zabrac.. pociagiem jedziemy.. a tam w zakopanym wszedzie dojezdzaja busy?

Gość kessi_II
nie produkujcie się, tak tylko pytałam.. tak naprawde zostaje tu, w w pięknych prądkowicach nieudolnych :)

Gość ona w sieci
Całkiem realne-przed brak śniegu wiele rezerwacji zostalo odwołanych-szukaj...

Gość kessi_II
no ale śnieg jeszcze spadnie i jak mnie ubiegną turyści?

Gość kessi_II
ale zastanawiam sie czy to nie ebdzie wiecje klopotu, chodzic, szukac, ogladac.. przeciez chyba nie pierwsza lepsza kwatera jest dobra..czasem mozna wjsc i sie bardzo zdziwic brzydkim pokojem czy czyms.. jak ymslicie? moze jednak lepiej wybrac w necie, zadzwonic i wyslac zaliczke? Ale czy zdjecia w necie oddaja prawdziwy obraz pokojii ? Ps. i nie podszywaj sie!

Gość kessi_II
HALLO!

Gość kessi_II
nie podszywać mi się! chciałam tylko zapytać bo sama sobie nie umiem poracić.. :(

Gość Alexxxa
W Bukowinie nie ma tylu ludzi, ale bez samochodu trudno dotrzeć. Jeżeli jesteście bez samochodu to lepiej poszukać w necie i coś zarezerwować. Przy opisach kwater często podają jak dojechać, albo możecie zapytać rezerwując. Oczywiście, zdjęcie w necie może odbiegac od rzeczywistoście, ale idąc za kimś idziecie kompletnie w ciemno. Busiki dojezdzają do wszystkich ważniejszych miejsc, nawet lepiej jest pojechac busem, bo potem nie ma problemów z parkowaniem.