Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcia20

Pierwsza wizyta u ginekologa??

Polecane posty

Gość Marcia20

mam pytanko jak wyglądała wasza pierwsza wizyta u ginekologa i kiedy byłyście?? pozdrawiam

Gość vbcrzx
Moja pierwsza wizyta była straszna, ginekolog dobierał sie do mnie, ale potem przywykłam. Miałam wtedy 40 lat.

Gość Marcia20
własnie tego sie boje ze trafie na jakiegos glupiego lekarza który mnie zniecheci do konca zycia.mam 20 lat i stwierdzilam ze warto byloby sie przejsc zobaczyc czy wszystko w pozadku ale sie boje

Gość jaga_1990
ja by.łam u kobiety, miła, sympatyczna i w ogóle było OK. 16 lat.

jestes dorosłą kobietą powinnaś wiedzieć że gin to zwykły lekarz przecież jest. nie ma sie czym podniecać, dla niego gołe cipy to normalka. popytaj koleżanek niech polecą jakiegos miłego, delikatnego ginka.

Gość mmmmmmmmniam
ja za kilka miesiecy skoncze 21 lat i tez jeszcze nigdy nie bylam :( wiem,ze powinnam, ale panicznie sie boje...moze nie tylko boje, ale wstydze. Wiem, ze to lekarz jak kazdy inny, dla niego to normalka i chleb powszedni. Ja to w ogóle jestem jakos uprzedzona do lekarzy, mam chyba jakas fobie :(

Gość nulkax19x
http://www.pierwszawizyta.pl/ . ja byłam niedawno u ginekologa ale zanim tam poszłam pzrejżałam tą stronę hehe :] myślałam ze bedzie dóżo gorzej niz inni mi pisali na forum :D ale było spoko;] nic strasznego;]

Gość ja mam 24
i pierwszy raz idę w przyszłym tygodniu, jestem już zapisana do kobiety-ginekolog i nie wiem czy mam się depilować czy nie?

ja proponuje na pierwszy raz kobietę :) tak dla \"oswojenia się \"z sytuacją , ale to naprawdę nic strasznego...dla lekarza to normalne ...oczywiscie spódnica lub dłuzsza bluzka to tak dla Twojego komfortu (droga na fotel) a potem to juz chwila i po strachu....a potem to już wybór zależec bedzie od Ciebie wybierz fachowca nawet jak by to był mężczyzna (tak na przyszłosc) życzę powodzenia!

Gość depilacja111
jeśli o mnie chodzi to niekoniecznie trzeba sie depilowac ja jedynie przycinam nieco krócej włoski i trochę boczki depiluje aby wyglądało na "zadbane" :D tak całkiem to raczej nie polecam-czasem są uczulenia i pojawic się moga krostki- kiedyś latem tak zrobiłam i już więcej tego nie robie ale też mnie ciekawi jak robią inni z ta DEPILACJĄ?

ja tam zawsze i wszędzie jestem \"łysa\" :P nienawidze mieć owłosionej cipki, to niewygodne dla mnie i nieestetyczne. uspokójta sie kumy bo gin nie straszny. chłopak wam nie wkładał paluszków? gin tez włoży. wziernik jest średnio przyjemny ale nie boli wiec da rade przez tą chwile. czego tu sie bać/ wstydzić? cipka to cipka- wszystkie kobiety maja takie same xD