Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość giniusia

Czy Glinka mogla zaszkodzic cerze!!!!!!!???????????

Polecane posty

Gość giniusia

Od kilku dni uzywam maseczki zielona glinka firmy argiletz...i wydaje mi sie ze mam wiecej pryszczy..tzn napewno:( nos i broda najgorzej...skonczylam kuracje antybiotykiem i teraz stosuje cala serie z la roche posay..i chcialam tez ta maseczke stosowac przez jakis tydzien..i jeszcze dotego strasznie mi sie skora przetluszcza!!!!!!!!!!Juz dawno az takiego loju nie mialam...:( Mozliwe ze to przez ta maseczke??wiecej pryszczy + lojotok zwiekszony ?

Gość a ty uzywasz tej glinki codzie
nnie? moze zbyt bardzo przesuszyla ci skore,ze wytwarza teraz wiecej loju i zapycha pory. dlatego robia sie pryszcze. przezuc sie na jakis czas na krem nawilzajacy i glinke dawaj tylko raz w tygodniu.

Gość giniusia
uzylam jej drugi dzien pod rzad! i nie wysuszyla mi wlasnie zabardzo skory..odrazu na to nakladam krem nawilzajacy...moze najpierw tak reaguje skora ze oczysza sie?

moze byc. nie wiem. a co jest napisane na opakowaniu tej gliunki? jak ja uzywac?

ja uzywam tylko dwa razy w tygodniu i chyba jest ok. nie zauwazylam jakis spektakularnych efektow.

glinka oczyszcza tak? to jak myslisz, w jaki sposób następuje proces oczyszczania? :) To normalne - po glince zawsze, albo prawie zawsze wywali. No bo jak się ma ta skóra oczyścić? Wchłonąć sie to ma? :) Stosuj ją systematycznie, raz /dwa razy w tygodniu a po jakims czasie przestaną ci pryszcze wyłazić, bo skóra się oczyści - to co wyszło teraz i tak by wyszło za jakiś czas. pozdrawiam:)

chomik masz racje. chociaz ja nie zauwazylam u siebie jakiegos nadmiernego wywalenia pryszczy na wierzch. ale co skora to inny rodzaj

Gość giniusia
hmm no tez tak myslalam...ale martwi mnie to przetluszczanie:(:( chcialam tak przez 5 dni codziennie zeby mi ladnie oczyscilo..jak narazie nie widze zeby mi wysuszylo skore ..wiec niewiem czemu sie tak zaczela przetluszczac:/ chcialabym zeby za 2 tyg wygladala ladnie ta skora bo mam wazny dzien..no i mam nadzieje ze na blizneki czerwone tez pomoze:(dziekuje za wszystkie odpowiedzi!!!!!!

Gość giniusia
prosze o wiecej odpowiedzi!!!!!!...powoli sie zalamuje..boje sie ze mi to nie zejdzie przez 1,5 tygodnia:( dzisiaj nie zrobie glinka tylko punktowo..zaczne co drugi dzien..

Gość giniusia
???

Gość poczekaj
a czy biala glinka usowa czerwone plamy?

Gość zdecyduj sie
czy uzywasz glinki od kilku dni czy od dwoch?????

Gość giniusia
uzylam jej wewt i sr i codziennie na noc punktowo

Gość giniusia...
odswiezam..piszcie bo niewiem co robic?

glinka biała jest ultra delikatna - rozjaśnia i wygładza. ja przestałam robić sobiemaseczki z glinki (głównie z lenistwa) i myję nią twarz, teraz myję ziemią wulkaniczną, która jest IMHO jeszcze lepsza. Ja bym nie stosowała tak często tej glinki na twoim miejscu, bo ze wszystkim jak się przesadzi to można sobie zaszkodzić - nawet jęslli to środek naturalny...