Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dentystyczna

Czy wiercenie maszynką pedałową boli ?

Polecane posty

Gość Dentystyczna

Witam was kochani! Ostatnio nazbierało mi się sporo ubytków w zębach :( Mogę iść z tym do dentysty ale mam ciocię która obecnie nie leczy bo jest na rencie. Ma swój gabinet u siebie w domu, tylko że jest to dość stary sprzęt i ta maszynka którą się wierci w zębie nie jest elektryczna tylko na pedał. Ciocia powiedziała że może mi bez problemu te zęby wyleczyć ale ja zapomniałam się zapytać czy to będzie bolało? Bo podobno wiercenie maszynką na pedał boli ale nie wiem czy to prawda. Błagam niech ktoś mi powie jak to jest z tym leczeniem

Gość malucińska
niech ci zastrzyk zrobi i po kłopocie- ja zawsze ze znieczuleniem siedzę u dentysty i luzik całkowity :)

Gość Dentystyczna
Niestety ciocia nie posiada żadnych znieczuleń. Jedynie takie psikadełko do zamrażania.

Gość twardym trzeba być
nie mientkim :D:D:D weź se chociaż udarowo-młotkowe znieczulenie :D a ta ciotka to jeszcze wzrok ma jako taki?

Gość ja bym nie ryzykowała
i znalazla innego dentystę w nowoczesna masyznką i znieczuleniem:-P

Gość Dentystyczna
Kurcze sama nie wiem. Do prywatnego nie pójdę bo nie mam kasy, do przychodni państwowo też niedobrze bo zrobią mi chujowo zęby a ciocia to jedyne rozsądne wyjście. Tylko trochę się boję właśnie tego że będzie boleć :(