Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasek5

Dlaczego mezczyzni tak zle lokuja uczucia....?

Polecane posty

Gość smutasek5

Moze nie powinnam o tym pisac , bo temat nie dotyczy mnie , ale mam ochote z kims pogadac , a maz upil sie i spi.... Sprawa dotyczy jego kolegi , ktory ma problemy w malzenstwie,podobno maja sie rozstac , tak mi przykro bo to taki fajny facet , znam go , bo przychodzi czasem do meza na piwo.Maja tez dziecko , przezywaja kryzys , jak byl ostatnio , to sie wygadal , ze rok temu mieli sie definitywnie rozstac,(nie mowil ,dlaczego ) a kiedys powiedzial mezowi , ze go zdradzila i byc moze dalej zdradza...........mialam okazje poznac te osobe , ale jej nie polubilam,on ja tak bardzo kocha, czemu on tak zle ulokowal te uczucia..? nie moge patrzec jak cierpi ......a to taki wspanialy facet, dlaczego tak jest Panowie , tak jakos zle lokujecie te wasze uczucia............dlaczego ????????? jest tyle wspanialych kobiet , ktore sa same , pragna kochac i byc kochane,a tu taka dziwka sie znajdzie ktora potrafi zniszczyc wszystko , na szubienice z nia ,won!

Gość Do autoorki
jA TAKŻE PRZEŻYWAM KRYZYS W ZWIĄZKU ALE SYTUACJA ODWROTNA TO MĄŻ MNIE ZDRADZIŁ! Jest mi okropnie ciężko ... ból cierpienie nie do opisania chyba też sie rozstaniemy ... bo ciężko po takich wydarzeniach być razem.