Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blagam pomozcie

Blagam pomozcie, jak to bedzie po niemiecku!!!

Polecane posty

Gość Blagam pomozcie

Przetlumaczcie mi to, bo kupilam buty na niemieckiej aukcji i chyba zostalam oszukana, a nie chce napisac niegramatycznie( dopiero sie ucze) '' Dziekuje za przesylke, jednak te buty nie sa ze skory, a mialy byc i nie sa nowe. W opisie napisalas, ze sa nowe i skorzane, a widac, ze sa noszone...czy moglaby mi pani to wyjasnic? Dziekuje i pozdrawiam...''

Gość sawqen
Danke for przesyłken aba dize szułe niśt noje und kaput! łot da fak is dat? Danke szklanke

Gość Blagam pomozcie
dzieki:-) przynajmniej ktos mi humor poprawil:-P

Gość Blagam pomozcie
ale prosze usilnie o pomoc... bitte bitte bitte!!!!

Vielen dank für Liferung, aber diese Shue sind keine leder Shue, sie sind auch nicht neu. Sie haben sie als neu und aus leder geschrieben, und ich sehe genau dass jemand sie getragen hat. Können Sie mir das erklären?? Danke und grüße

Gość sprechamy
Danke für das Packet.Leider denke ich,dass die Schuhe sind nicht aus Leder und sind nicht neu.In Beschreibung haben sie gemeint,dass sie neu und aus Leder sind.Konnen sie bitte mir es Erklären?

Gość Blagam pomozcie
dziekuje ogromnie:-)

Gość sprechamy
sorki,pare literowek *Können *erklären z malej

Gość sprechamy
acha i SIE z duzej!Haben Sie gemeint,Können Sie bitte. Za szybko pisalam,taka narwana jestem ;)

a ja bym nie prosiła o wyjaSnienie ( bo i po co to komu) tylko zaproponowała własne rozwiązanie np. obnizkę ceny jeśli chcesz je zostawić albo zwrot, lub tez zapytała bym sięco sprzedający w tej sytuacji proponuje

trzeba celowo rozwiązać problem a nie go omawiać no chyba że chcesz poćwiczyć niemiecki:-))

acha ...w sumie to zalezy ile cięte buty kosztowały bo może nie warto się denerwować i wyjaśnienie przyjąś w aspekcie socjologicznym hihi

Gość Blagam pomozcie
kosztowaly 25 euro z przesylka...w sumie nie chcialabym ich zwracac, bo mi sie podobaja, jednak poczulam sie oszukana...ale rzeczywiscie w tej sytuacji moze powinnam poprosic obnizenie kosztow? Tylko jak to bedzie po nimiecku:-P

Gość Blagam pomozcie
i bardzo dziekuje za odpowiedzi, chcialabym tak umiec niemiecki:-(

Rzeczywiście nie jest to wysoka cena, ale chodzi o fakt wprowadzania w błąd. Sama kiedyś kupiłam buty - sprzedawczyni zaklinała się że są ze skóry, a ja jeszcze byłam wtedy niezbyt zorientowna. Zabulikłam jak za woły, buty rozlecialy się po pierwszym razie, a gdy poszłam za kilka dni je reklamować to okazało się, że sklep już nie istnieje!! Uczymy się na błędach. Dlatego nienawidzę małych sklepików. Powodzenia

Gość Blagam pomozcie
Wlasnie odpisala, ze sa na pewno ze skory, bo kosztowaly 80 euro i sa z esprit a oni maja tylko skore...i nosila je jeden raz i dla niej to jak nowka( dla mnie nie). Ona kupila je jako skorzane i tak je sprzedala wiec jesli nie jest to skora, to nie jest to jej wina...chyba dam sobie spokoj.

Gość Blagam pomozcie
22 latka--------> nikt tutaj nie twierdzi, ze umie niemiecki perfekt wiec komentarze poozostaw sobie.

Gość czas napisac to poprawnie
osilki!!! hallo! danke für das packet,aber das sind ja keine lederschuhe,obwohl sie mir geschrieben haben ,dass das lederschuhe sind! die sind ja auch gar nicht neu! ich sehe doch dass jemand die getragen hat! könnten sie mir bitte das erklären? danke!lieben gruss! ps.i nastepnym razem nie zamawiaj nic z deutschland mädchen wenn du kein deutsch kannst!!!!!

w koncu cie oswiecilam! jesli kupila je w esprit i dala za nie 80 euro to w zyciu by ci ich za 25 nie sprzedala gdyby byly nowe!!!!! na pewno je znosila i wcisnela naiwnej polce! co jeszcze pisala ? mam jeszcze cos przetlumaczyc?

Gość Blagam pomozcie
22latka nie wkurzaj mnie!!! to sa niemcy, to sa aukcje!!!! cena wywolawcza byla 1.99 euro jak zawsze.Wiec sie odwal panno przemadrzalska i nikt cie nie prosi o tlumaczenie!!!