Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fosfatydyleotanolamina

Kto dzisiejszy wieczor spedza wdomu

Polecane posty

Gość ...---...---...
ci co przegrali zycie :o

Gość hnfcift
Ja siedzę w domu,bo nie chce mi sie nigdzie dzis wychodzić

Gość ja i na dodatek
musze sie uczyc przeklętej rachunkowości :O:O:O

Gość ożesz nożesz
ja 🖐️ zazwyczaj spędzam piątkowe i sobotnie wieczory w domu, mam ciasto, kubek ciepłego mleka i książkę, a za oknem deszcz, lubię tak :)

Też siedzę w domu. Mam kubek ciepłej herbatki, książkę i kocyk...więc zapowiada się bardzo ciekawy wieczór:D Pozdrawiam wszystkich, którzy lubią te domowe klimaty🌼

Gość Natallia Kukulska
Ja tez siedze sama i spiewam..

plamiasty suflet :D:D:D:D u mnie jesli chodzi o zorganizowanie czasu to nie mam wiekszych problemow:) Ale powiem waz ze ostatnio sporo czasu spedzam na kafe:o Czasami zastanawiam sie czy nie popadam w jakis nauk czyjak:o

a ja siedze w domu bo nie mam nic do roboty dzis, zamierzam nigdzie nie wychodzic napuscic sobie wody do wanny i lezec dotad az literki w ksiazce beda na tyle mokre ze nie da sie ich przeczytac

a jesli chodzi o kafe to ja z pewnoscia jestem uzalezniona, nie wiem dlaczego ale mimo wszytsko chociazby na chwile kazdego dnia tu zagladam

ja też siedze w domu i zakuwam do jutrzejszego egzaminu :(

No u mnie to też wygląda tak, że jak mam chwilkę wolną to siadam i szperam w kafe:D Przeszły mi już fascynacje związane z wyjściem z domu na jakieś imprezy:O Oczywiście nie żyję w samotni, ale bardzo lubię ten stan, kiedy jestem w domu sama:) Z natury jestem domatorem, bo jestem typowym Raczkiem, który domowe pielesze uwielbia ponad wszystko:)

Gość aaaanka
och, ja tez dzis w domku.z checia wybawilabym sie na jakiesj dyskotece, no ale coz... nie wszystko zawsze idziepo naszej mysli. Ale przynajmniej jutro nie bede umierac od rana, jak to zawsze jest, poniewaz kac + niewyspanie = mieszanka wybuchiowa. pozdrawiam wszystkie panie

Gość ożesz nożesz
plamiasty suflet --> to ja chyba jestem nietypowym lwem( domowym ) :D:p Dobranoc Wam juz, wyłączam to szumiące pudełko 🖐️

Gość aaaanka
ja zuwazylam, ze po woli tez staje sie takim domatorem. to przez mojego chlopaka. Ja chcialabym jeszce imprezowac, on jest ode mnie sporo starszy (9lat)i powazniejszy, no i... juz tak imprezy nie ciesza :(