Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie mozna fajnie i nie....

WCZASY NAD POLSKIM MORZEM

Polecane posty

Gość Olaszka2000
Drodzy Państwo! Oferuję TANIE pokoje do wynajęcia ( prywatna kwatera) w Ustce w spokojnej oklicy. Domek jednorodzinny, z ogrodem, miejscem na grila, miejscem na samochód. Podjazd oraz jedna z łazienke odstosowana także do osoby niepełnosprawnej. Odległość do morza 20 min spacerem, 10 min do centrum, na osiedlu dostepne są stołówka, sklep spozywczy, piekarnia. Do dyspozycji 2 kuchnie i 3 łazienki na na 5 pokoi. Kuchnia w pelni wyposazona! lodówki, kuchaenki gazowe ( 4 palinki) mikrofalówka) Cena do uzgodnienia! Dzieci ze znizką. Kontakt : 664 913 062 lub 696 338 133

Gość Jaskółka Darłówko
Darłówko - nadmorska dzielnica Darłowa, to ciekawe miejsce na weekend i urlop. Latem można korzystać z wszelkich atrakcji, typowych dla nadmorskiej miejscowości, po sezonie natomiast, można spokojnie wypocząć w ciszy np. podczas długich spacerów brzegiem plaży. Atutem miejscowości jest port i organizowane w nim rejsy wycieczkowe i wędkarskie oraz aquapark z podgrzewaną, naturalną wodą morską! W Darłowie można zwiedzać zabytkowe budowle m.in. Zamek Książąt Pomorskich. Na nocleg można zatrzymać się w "Jaskółce", która znajduje się blisko plaży i oferuje pokoje z łazienkami i apartamenty (z TV, internetem i parkingiem). W obiekcie znajduje się ogólnodostępna kuchenka i lodówka. 76-153 Darłówko Ul. Wczasowa 2 Tel. 094 314 54 99 Tel. kom. 0 512 326 094 jaskolka.darlowo@wp.pl www: wczasydarlowko.pl.tl

Gość RudaHera
Szczerze powiedziawszy nie wiem po co decydować się na wakacje nad polskim morzem. Lepiej wybrać się do Krakowa - ja byłam i nie narzekam. Spałam w apartamentach your place i byłam bardzo zadowolona, głównie ze standardu i obsługi. A sam Kraków - piękny, po prostu piękny.

Gość Do Ustyki
wpadam co roku i zawsze rewelka

Gość no tak gdzie w tym roku
nad morze chyba bo w beskidach słyszałam ze tez podlało :O