Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carmarthen

Nie wiem,co mi jest i dlatego prosze o radę...

Polecane posty

Gość carmarthen

Dzisiaj zauważyłam,że mam powiekszony brzuch po prawej stronie na wysokości macicy...Ostatnio pobolewaly mnie jajniki,a szczególnie ten prawy...Zaniepokoiłam sie tym faktem i dlatego chciałabym,aby ktos zasugeroawał mi co to może być...

Gość carmarthen
Zero reakcji

Gość idz pipo do lekarza
:O

Gość to zalezy co bral
a moze cysty? ja mialam dwie,w tym jedna 6 cm na 8 cm

Gość carmarthen
Pójde,ale muszę wiedziec wcześniej,co mi może być...

Gość a wiec chcesz to masz
a) walnelas sie i ci spuchloo b) masz guza w tym miejscu c) powiekszyl ci sie jajnik d) jelita ci sie powiekszyly e) sledziona pekla) f) zapalenie wyrostkaaa Do wyboru do koloru Kurwa toz my nie mamy rendgena w oczach a tymbardziej dyplomu lekarzaaa skad my mozemy wiedzieeeee Ludzie litosci.... jezeli ty szukasz porad na temat swojej oceny zdrowia na forum to ostrzegam dlugo nie pozyjesz :P

Gość gratuluje poptzedniej
wypowiedzi- z ta sledziona... po pierwsze SLEDZIONA JEST PO LEWEJ STRONIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po drugie z peknieta sledziona sie lezy w szpitalu. kiedy oddalas ostatni stolec? nie masz zaprc? skoro zauwazylas, ze Ci sie podbrzusze powiekszylo- jestes szczupla (?)

a do lekarza to jutro rano.. tego nawet nie pisalam ... wydaje mi sie to oczywiste. powinnas o d tego zaczac a nie od forum

Gość carmarthen
Nawet bardzo,bo waże 50kg,a zaparc nie mam...

wiesz. 50 kg to moze byc i duzo... a skad mamy wiedziec ze nie masz120cm??:) tak czy siak, idz jutro do rodzinnego, bo zaraz kazdy Cie wydiagnozuje i zaraz sie dowiesz jeszcze od jakiejs 14 latki ze masz przerost prostaty

Gość carmarthen
No więc ide jutro rano!!!Ale skoro istnieje to forum to chyba z jakims celem...,więc dlatego pytam!

Gość naprawde sledziona jest
po lewejjj stronie???!!!! ojoj nie wiedzialam to byla ironia wiesz co to jest ironia ironiaaaaaaaaaaaaaaa

wiesz.. wiem co to ironia ale wiesz.. eszcze ktos Ci uwierzy:)

Gość carmarthen
Mam 20 lat i 165 cm wzrostu...

forum owczem istnieje z jakims celem tylko nikt Cie tu ani nie wyleczy ani wiekszosc Ci nic madrego nie powie. oprcz tego zeby isc do lekarza. jak czytam czsem te glupoty ktore tu ludzie wypisuja to ze smiechu rycze. kiedys przeczytalam ze lepszy od postinora jest OCET.. tak dokladnie! buahahhaahaha --- podobno nalezy go TAM zaaplikowac.. ( powstaje pytanie jak-- stojac na rekach?????) litosci!!!!!!!

Gość carmarthen
Ja nie prosze o cudowne wyleczenie,czy postawienie diagnozy...to chyba oczywiste..chce po prostu,aby ktos mi tylko zasugerował,co to może byc,bo na sprawach medycznych jakos nie specjalnie sie znam..To chyba normalne...

Gość gratuluje potzejanij
no normalne.. ale skoro masz 20 lat to chyba wiesz, ile narzadow miesci jama brzuszna.. tomoze byc wszystko! wiec rownie dobrze moge Ci anpisac, ze to wyrostek robaczkowy, albo ropne zapalenie wezlow chlonnych krezkowych, albo ciaza pozamaciczna, albo milion inncych. nic sie nie denerwuj, tylko rano smigaj do lekarza, niehc On Cie zbada i rozwieje Twoje watpliwosci. pozdrawiam i spij spokojnie. wszt=ystko bedzie dobrze. moze to niemilo zabrzmialo ale poprostu cjcalam powiedziec, ze rady i wskazowki jakie tu niektorzy pisza- (przynajmniej mnie) powalaja:) ze smiechu:) a czasem z przerazenia i ze smiechu- patrz OCET:) nic sie nie martw. czesc

Gość carmarthen
Nic mi nie jest podobno,a brzuch nadal boli....kazał mi brac nospe...hmmm...nadal kłuje w dole brzucha....