Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pryszczatka

Pytanie odnosnie pryszcza- wieli gigant, ale nie wycisnelam

Polecane posty

Gość Pryszczatka

Mialam giga pryszcza. Nie wycisnelam go ale bardzo mnie korcilo, ale zawsze jak zaczynalam okazywalo sie ze robilam to nie do konca i wylazila jeszcze wieksza gula, takze tym razem dalam sobie spokoj. Stosowalam tylko maseczke z glinka i krem Babydream potem albo maslo Karite i nic do tego na tego pryszcza. Dzis juz jest mniejszy, widze ze sie wchlania... No i wlasnie problem... Bo jakbym go wycisnela to by go tam nie bylo, a teraz jak sie zagoi to przeciez wlezie mi z powrotem i znow za jakis czas wyjdzie.... Czy moze juz nie wylezie?

Gość Pryszczatka
Lusia dzieki, dzis posmaruje chyba tormentiolem :P :P Tylko czy on mi nie wylezie za jakis czas znowu jak go nie wycisnelam...

Gość ale przeciez
Słuchaj najlepiej zrobić okład z sody oczyszczonej, lub maści ichtiolowej. To wyciągnie i zlikwiduje stan zapalny. dermatolog tak kazał mi robić.

Gość dokladnie wez mascia
ichtiolowa posmaruj,wyciagnie ci go i jak juz bedzie dojrzaly to go wycisniesz i juz sie nie odnowi! ja tez tak mam! na policzku mi sie fujara zrobila,i wieczorem sobie posmaruje ichtim:) na noc ,na pewno po 2-3 nocach na maxa wyciagnie ,wtedy wycisna zdezynfekuje i posmaruje sudocremem! i tak oto po tygodniu nie bedzie sladu,zawsze tak robie!