Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilka222

Kobietki wejdzcie ! Bo troche sie boje...

Polecane posty

Gość emilka222

Witam :) Zaczne moze od tego ze mam nieregularne miesiaczki,cykle ok 32-34 dniowe ale zdarzaja sie tez krotsze...W ciagu tego cyklu kochalam sie z chlopakiem kilka razy (stosunek przerywany) a 19 i 20 d.c.do konca...i tak od 18 d.c.zaczely bolec mnie cycuszki a 20 d.c.zaczal bolec mnie jajnik tzn kluc i tak przez oklo 3 dni...mimo ze do okresu bylo jeszcze ok 2 tygodnie.Teraz jestem jakis tydzien.moze 5-6 dni przed okresem i zaczelam miec delikatne uplawy koloru kawa z mlekiem...jestem spiaca,piersi nadal bola juz od 2 tyg,mialam gesty,bialy sluz az do dzisiaj kiedy pojawily sie te uplawy a do okresu jeszcze jakies 5-6 dni...nie wiem co mam o tym myslec? jeszcze odbija mi sie caly czas a ostatnio snilo mi sie za mam z chloapakiem dzidzie...bo troszke sie boje...

Gość nie mogeD
Mhm to trzebabylo myslec glowa a nie d......i bys sie nie bala... Boze....i pomyslec ze bog daje własnie takim matolom dzieci a takim co czekaja i czekaja i zycie by oddali jakos nie......:O

test kosztuje od 8 zł a wizyta 50 zł :) te pytania to moze do gina lepiej

Gość emilka222
jak okazaloby sie ze bedziemy miec dziecko to bardzo cieszylibysmy sie...wiec nikogo od matolow nie wyzywaj dobrze !!! tylko chodzi o sprawy bardziej finansowe....rozumiesz ??

Gość emilka222
a na test jest za wczesnie... czemy zawsze jest tak ze jak dziewczyny prosza o rade to zawsze im piszecie ze mogly myslec glowami a nie du*** :(

Gość nie mogeD
mhm...juz to widze zwłaszcza Twoi rodzice ,Jego oraz On sam :D:D:D sorry ale az sie usmialam... nie zycze Ci zle....ale nie zdziwiloby mnie zasilenie szeregow matek samotnych.... tak jak noe napisala.Test zrobisz bedziesz wiedziala...i mozecie sie cieszyc. a nastepnym razem kupcie sobie paczke prezerwatyw ..

Gość nie mogeD
a dlatego tak pisza ze jak sie idzie do łozka z facetem a nie planuje jeszce bawic dziecie to sie mysli ->glowa o tym...

Gość emilka222
ok dzieki :( bardzo mo pomoglas :(

lekarz ci pomoze czego oczekujesz od nas - przeciesz nie da sie ci pomóc!!!! to nie jest jakas tam porada , czy pytanie , to powazna sprawa te upławy i ospałosc - DO LEKARZA -WON!!!!

Gość nie mogeD
noe.. moze jestem zołza..no ale chyba wiesz o co mi chodzi.. zenada:o

Gość Prażoch
nawet jak sie msyli glowa to tak czasem sie zdarza ze malenstwu zachciewa sie na swiat i sie wprowadza do brzuszka(ale mi sie powiedzialo:P) Dlatego dajcie sobie spokoj i nie wrzucajcie na biedna dziewczyne bo w sumie nie poszla do lozka z pierwszym lepszym i nie pieprzyla sie na prawo i lewo a poza tym sama powiedziala ze cieszylaby sie z malenstwa wiec o co chodzi? A teraz droga Emilko,czasami tak jest ze jak sobie wkrecisz do glowy ze mozliwe ze wpadlas to faktycznie mozesz u siebie te wszystkie objawy zauwazac...Ja tez jak spoznial mi sie okres od razu widzialam u siebie wszystkie doslownie wszystkie objawy ciąży i im bardziej zaczynalam panikowac tym bardziej ten cholerny okres nie przychodzil.Wiec narazie wyluzuj i spokojnie czekaj.Bedzie dobrze:)

Gość nie mogeD
A skad wiesz z kim poszla do łózka??:D to oczywiscie pytanie retoryczne,,nie oczekuje odpowiedzi a ni od Ciebie a ni od emilki..... Ale nie badz jej adwokatem bo jak widac potrafi bronic sie sama.

kazdy jest odpowiedzialny za siebie - nie komentuje!!! nie skrytykowałam powiedziałam jak uwazam i tyle a Prazoch(bardzo lubie prazochy)niech nie mierzy wszystkich jedna miara........a Nie mogeDMA SWOJE ZDANIE I JUZ !!

Gość wycinanka kurpiowska
Dziewczyny, jak się wylicza termin porodu ? Zapomniałam już, a dziś niespodziewanie wyszły 2 kreski ... :-0

Gość emilka222
Prazoch-->>>bardzo ci dziekuje :) Tobie jednej :( Bo bardzo sie kochamy,bardzo,i dzidzius wiele by zmienil w naszym zyciu ale na pewno bardzo cieszylibysmy sie ...moze faktyczcznie sobie cos wkrecam...nie wiem...:(

Dzięki bardzo. Ja tam mam mieszane uczucia, ale za gratulacje też dziękuję :)

Gość Prażoch
dobra juz sie nie odzywam...:P Ale po prostu wiem jak to jest,bo sama nieraz tak mialam ze panikowalam ze jestem w ciąży a np od ostatniego okresu nawet sie nie kochalam ale wystraczylo kilka objawow potem doszedl stres i okres sie spoznial i od razu panika ze jetsem w ciąży...:/Chcialam dziewczyne podbudowac troche. Btw. Ja tez bym lubila prażochy gdybym pamietala ktore to:/hehe

podałam to 2 bo nie każdy wie kiedy była owulacja a okresik to juz raczej pamięta się.

Prażochy to ziemniaki, które gotuje się z łyzka mąki, a po ugotowaniu drewnianym tłuczkiem tłucze się na jednolita masę, co jest niezwyjkle trudne, bo maka powoduje, iż sie przyklejaja do tego tłuczka. Potem robi sie z tej masy kulki i na talerzu okrasza się je cebulka ze skwareczkami. Takie ziemniaki sa dodatkiem do prawdziwego kapusniaku:)

Dzięki leja ja to nawet nie jestem pewna czy to się odbyło w tym cyklu (za cholerę mi nie pasuje żaden "raz") a okres miałam normalnie 21 grudnia. Możliwe że już wtedy byłam zaciążona .. więc - koniec września, ew. koniec sierpnia :)

a co do tematu, to faktycznie zanim nie zaszłam to co miesiąc myślałam ze jestem w ciąży, wydawało mi się ze mam wiele objawów. A jak już zaszłam to dopiero po paru dniach się kapnełam ze nie dostałam jeszcze okresu ( co prawda 1 zrobiło mi sie niedobrze i byłam senna, ale własnie jakoś tym razem nie brałam tego pod uwagę, że to właśnie to). Nie zostaje Cii nic innego jak zrobić test za jakiś czas. Pozdrawiam

Gość Prażoch
tylko ze ten cholerny test brutalnie pozbawia zludzen...ja strasznie sie balam ze a nuz malenstwo w drodze ale testu za chiny nie chcialam robic.Wolalam myslec ze....wolalam nie myslec wclae.OPoszlam do ginekologa i powiedzialam po prostu ze juz cos dlugo okresu nie mam i ze jak to i ze moze jestem chora?:P Na szczescie -falszywy alarm. Najlepsze bylo to ze wydawalo mi sie ze w tv jakos tak czesciej niz zwykle reklamuja pampersy i czasopisma "mamo to ja"...nawet jak kiedys mojej bbci powiedziala ze sie spiesze to ona na to"oj to nieglugo bedziesz dzieci niańczyc"...Dżizas,wtedy to juz w ogole myslalam ze umre:/

Gość makarona
do nie mogeD - przez to swoje niezaspokojone macierzyństwo strasznie zgorzkniała się robisz i wyżywsz się na biednej dziewczynie... Do autorki - test już można po tyg. od zapłodnienia zrobić.

Gość nie mogeD
moje juz zaspokojone... zbyteczna troska.Nie czuje sie zgozkniala. Tylko rece opadaja jak sie czyta takie panny. Co ida do łozka bez zabezpiezcenia a potem sie "boja" i martwia ze moze sa w ciazy..... Ehh..zabawne ze mnie atakujecie a to uwazacie cza normalne:O.... Cała polska i jej spoleczenstwo... Przyklasnijmy wszyscy ze to SUPER!!!:D mysle ze wszystkim juz jest lepiej..

Gość makarona
Mam pytanie - jesteś spokrewniona z Giertychem?