Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie lubie dwulicowych kobiet

Nie wiem jak to nazwac, ale to debilzm ze strony dziewczyn !!

Polecane posty

Bardzo często jest tak, że dziewczyny odrzucają zwyklych, moze mniej urodziwych mezczyzn czy wrecz patrza na nich z obrzydzeniem jak kiedys slyszalem z ust wlasnie takiej dziewczyny a sa z CIACHAMI, ktore poza wygladem malo co soba reprezentuja. Po jakims czasie dziewczyna zachodzi w ciaze ( bo po co facet ma sie zabezpieczac - to kobieta jest od tego - to myslenie tych waszych MACHO ) to on ja albo zostawia, olewa albo jest z nia i wychodzi jego prawdziwe JA. Bije ja, poniza, itd. Wreszcie w glowie tego biednego dziewczecia kielkuje mysl A MOZE GO ZOSTAWIC ?? I tak pozniej ona zostaje sama, z dzieckiem. Teraz zadne CIACHO nie spojrzy juz na taka dziewczyne bo jest ona uwiazana dzieckiem a on chce sie bawic. W pewnym momencie dziewczyna budzi sie z reka w nocniku. Stwiedza, ze ci MESCY nie zwracaja na nia uwage a ona zostala sama z dzieckiem. I w tym momencie ona zaczyna zwracac uwage na kogos na kogo wczesniej nawet by nie spojrzala, bo przeciez do CIACHA daleko mu brakuje.... Zaczyna zauwazac rzeczy ktorych wczesniej nie widziala. Dlaczego ???? Bo nic innego jej nie pozostaje. PRZYSZLA KOZA DO WOZA... Ale w tym momencie kazdy szanujacy sie facet powinien taka dziewczyne odrzucic, jesli ona robila to samo wczesniej z nim. I pozniej zaczyna sie zlosc, dlaczego nikt mnie nie chce a dlaczego ci mniej ladni tez mnie nie chca ? Przeciez maja taka szanse na bycie ze mna, dlaczego nie chca ?? Powiem wam, ze spotkalem sie z tym 3 razy w swoim zyciu... Normalnie laska mnie olewala a teraz nagle przyszla do mnie Dlaczego ???? Tego nigdy nie zrozumiem i nie chce zrozumiec Chce tu zaznaczyc, ze nie chce uogolniac, ale patrzac na to ile jest samotnych matek daje to do myslenia. I stwierdzam tez, ze nie kazdy PRZYSTOJNIAK jest wlasnie takim chamem i prostakiem jakich opisalem wyzej. Nie chce wrzucac wszystkich do jednej szuflady, jednak niestety fakty mowia za siebie...

Gość NIEMLIEC
RAJT MEN

nie chce aby wygladalo to jak wyldowanie mojej frustracji z powodu tego ze dziewczyny wola typ MACHO a pozniej przez niego płaczą i przychodzą do mnie... po prostu wkurza mnie takie podejscie... wczensiej wyraznie bylem olewany a teraz nagle dziewczyna mnie adoruje bo on ja zostawi....

nie każda klientka która obejrzy sie za przystojnym gościem a oleje mało atrakcyjnego, za to wiekszość oleje takiego wokół którego poprostu unosi się odór chamstwa i zgnilizny moralnej choćbym nie wiem jak dobrze wyglądał

Gość lump lump lump
no to moze by tak spojrzec na te przecietniary, ktore szans najmniejszych nie maja na super "ciacha" i ktore byc moze wygladem nie porazaja, ale pewnie maja bogate zycie wewnetrzne...hm? czy tak nie bardzo chce ci sie miec madra, choc srednio piekna babeczke? :D

wybacz, ale nie pokazuje swojego zdjecia nie jestem przystojniakiem raczej przecietnym facetem z malym brzuszkiem ale to chyba nie powod olewania przez kobiety ? jestem lubiany i mialem dziewczyny - wiec nie strasze :-)

Gość blablabla....
No a ile jast takich facetów którzy nie zwracają uwagi na takie zwykłe dziewczyny które mają poukładane w główce a lecą do takich które wyglądają jak lale które ich zostawią a polecą za takim który bedzie miał więcej kasy!!!!...

ale ja wiem o tym ze tak jest, jednak facetow lecacych na PUSTE LALKI BARBIE jest mniej proporcjonalnie niz kobiet lecacych na CIACHA

Gość jjjjjjjjja
a ja nie lubie kretynow którzy uogolniają...debilizm to okreslenie twojego podejscia

Gość To nie jest dwulicowość
to jest doświadczenie. :)

Gość lump lump lump
nooo, to teraz blysnales :D jak wszyscy mozemy zauwazyc, jestes najlepszym przykladem na to, ze to jednak faceci (nawet srednio przystojni z brzuszkiem ;) ) MUSZA miec super-extra odwalona lale, a kazda, ktora nie okazuje swojego zainteresowania nazwana jest debilka ;) pieknie, dzentelmenie

dokladnie, masz racje stary !!! a co bylo ostatnio ? po Warszawie grasowal niejaki Simon Moll i balamucil polki... wystarczy ze to asfalt i dziewczynom juz sie robilo na jego punkcie mokro... a arabi ? to samo, w polsce maja dziwne branie.... mam przyjaciolke ktora byla z takim wlasnie arabusem. nie chciala mnie mimo ze mowila ze mam fantastyczny charakter, styl bycia itd, ale on byl jak z okladki. On mieszka za granica i widyuwali sie co kilka miesiecy oczywiscie ona byla przekonana ze on ja kocha i wogole okazalo sie ze on mial takich lasek wieeelee no i ja olal jak sprawa wyszla na jaw. a ta przyjaciolka powiedziala mi ze chce miec faceta z moim charakterem i wnetrzem a jego wygladem....

oj z tym ze facetow lecacych na barbie jest mniej niz kobiet lecacacych na \"ciacha\" bym sie nie zgodzila., Patrzysz ze swojego punktu widzenia.... wiec zastanow sie co mowisz, bo zaraz mozesz zostac zaatakowany :P

przeciez napisalem ze NIE GENERALIZUJE !!!!!! czego Ty chcesz wiec ? naucz sie czytac ze zrozumieniem ona wcale nie byla lalka barbie tylko normalna zadbana dziewczyna do plastikowych pustakow nie pcham sie bo nie dla psa kielbasa ( w tym momencie ja jestem kielbasa a nie ona ) :-D

Michu* miales pecha. bo dziewczyny wartosciowe tez istnieja, tak jak faceci. a to ze sporo jest takich pustych dziewczyn i facetow to inna bajka :/

\"jednak facetow lecacych na PUSTE LALKI BARBIE jest mniej proporcjonalnie niz kobiet lecacych na CIACHA\" a to przepraszam co to jest?

CIACHO - mezczyzna idealny ( z wygladu ): kaloryferek na brzuszku, umiesniony ( ale nie steryd ) itd itp

no wiem o co Ci chodzi. nie musisz mi tlumaczyc co to jest ciacho. mimo ze sama nie uzywam tego slownictwa to wiem o co chodzi...

---------------------> Włoszka najgorsze jest to, ze ona wcale nie jest pusta dziewczyna jest bardzo inteligentna, uczuciowa, i do tego bardzo ladna ale niestety i naiwna... wiesz, opowiadala mi o nim takie rzeczy ze glowa mala ponoc ona do niego przyjezdzala do Niemiec, on zamiast zajmowac sie nia gral sobie na komputerze i tlumaczyl ze tym sie odpreza... a z nia zazwyczaj sie kochal. nigdy nie podal sniadania do lozka jak sam wstal wczensniej to sobie zrobil ale jej juz nie... ona mowila mi o tym, ale zaraz go tlumaczyla ze on na pewno ja kocha itd... jak to nazwac ? jakim cudem jego wyglad tak wplynal na nia ??? sprobuje znalesc jego zdjecie to Wam wkleje i pokaze. Ciekawe co o nim powieciie..

Gość synowa geja
bla bla bla Kiedy skończy się tu ta idiotyczna gadka "a kobiety są takie, a faceci tacy, a to a tamto" Ludzie są różni i płeć ma tu niewielkie znaczenie, mózgi mają większe...

Michu, dziewczyna musiala byc chyba bardzo zakochana... no bo bez przesady, on ja ponizal tak naprawde. odrazu powinna od niego uciekac.... niestety (a moze stety) nie rozumiem jej postepowania. calkowicie brak w nim logiki, bo przeciez on ja ranil a ona sama siebie i innych oklamywala, wmawiajac sobie ze on tak sie odpreza czy cos... dziwne, skoro inteligetna... a moze miala jakis dolek psychiczny w tym czasie i stad to jej przywiazanie do niego...?

Gość nareszcie ktoś napisał
prawde;)

\"arabowie\" przede wszystkim!!! myślę, że to OSOBISTA sprawa, z kim panna jest, niezależnie od koloru skóry (\"uwzieli\" się panowie na śniadych, czujecie zagrożenie??) a skur**** myślący interesem trafiają się w każdej nacji, nie tylko arabowie z postów autora wynika że oczekuje od panny super wyglądu, mega inteligencji etc - nie rozumiem więc co zarzuca tym ładnym pannom..

ale sam wspomnianym ciachem nie jest...i zapewne nie spojrzałby na dziewczynę z lekka nadwagą czy niezbyt urodziwą

a wiecie jacy kolesie sa \"najlepsi\"? tacy ktorzy chca slicznej dziewczyny, ktora non stop bedzie wygladala przepieknie, ktora do tego bedzie bardzo inteligetna, oraz ktora bedzie robc wzsystko za tych leniwcow, pranie, gotowanie, sprzatanie, podcieranie pupci i inne tego typu. a taki facet bedzie robil doslownie nic. tylko oni nie mysla. bo jak dziewczyna jest inteligetna to predzej czy pozniej zostawi takiego leniwca pospolitego:)

Nie lubie dwulicowych kobiet ---> wiesz, jak tak sobie czytałam ten twój \"wywód\" to skojarzyło mi się, że w sumie podobnie jest z wami, facetami: ja na przykład wiele razy słyszałam od mężczyzn, że inną kobietę bierze się na kochankę, a zupełnie inną na żonę ... - to dwie różne sprawy - nie uważasz, że w pewnym sensie są to sytuacje analogiczne ... nie bronię kobiet, nie licytuję sie, kto jest lepszy, a kto gorszy - to taki luźny głos w dyskusji ;)

Gość nie wszystkie lubia
takich ciemnych , kojarzą sie im z kurzem, pyłem