Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telekomuikacjaaaaa

Zastrzeglam numer i dzwonia do mnie pomimo...Jak sprawdzic

Polecane posty

Gość telekomuikacjaaaaa

Zalozylam sobie numer i zastrzeglam,jestem samotna kobietka;) i ktos mnie nekal telefonami.Jak sprawdzic ,ze Telekomunikacja naprawde zastrzagla moj numer,bo ciagle mam te telefony:O Oni sadza,ze zastrzegli,ale cos im nie wierze...:( Wiecie gdzie moge sprawdzic to w internecie???Bede wdzieczna..

Gość zadzwoń na informację
i zapytaj o swoje nazwisko , jesli nie podadzą-zastrzezony:)

zadzwoń do biura numerów z budki , podaj adres,nazwisko i zapytaj o nr telefonu - tak sprawdzisz najszybciej jego dostępność. a to ze masz zastrzeżony a paplasz o nim na prawo i lewo nieodpowiedzialnym osobą nie uchroni Cię przed natrętami. ps zadzwoń na swoją komórkę - zobaczysz czy sie wyświetli...

Gość telekomuikacjaaaaa
Bardzo dziekuje❤️

Gość misss koala
poza tym jak zastrzeglas stary numer, ktory ktoś miał wcześniej to to nic nie dało :o

Gość telekomuikacjaaaaa
jak dzwonie z komorki na moj numer -oczywiscie wyswietla sie moj numer:P -sprawdzalam. Dzwonilam do TP to Pan kazal mi czekac 30min.przy sluchawce potem sie specjalnie odlaczyl...:( Czy moge dosstac jakies "zadoscuczynienie",ze telekomunikacja naraza mnie na takie nieprzyjemnosci.? Dzwoni do mnie jakis debil,ktory chce odkupic moja dzialke,bo chce budowac sobie na niej dom.Nie bierze pod uwagi to,ze ja tez tam chce sie tam budowac i zaczyna mnie dreczyc jak nie osobiscie to telefonicznie.Sama juz nie wiem,przeciez na policje nie pojda,bo i tak i nie pomoga...:O

zadzwon jeszcze raz do TP i na wszelki wypadek spisz sobie nazwisko osoby z która rozmawiasz...z nimi nie mozna sie patyczkowac...a co to dreczyciela powiedz mu jasno ze dzialka nie jest na sprzedaz a jesli bedzie cie nadal nachodzil czy dzwonil to zglosisz to odpowiednim służbom...i jak nie przestanie to wlasnie zglos sie na policje...