Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kto zazwyczaj rodzi sie szybciej przed terminem chlopak czy dziewczynka?

Polecane posty

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

no wlasnie jak to jeest bo kiedys slyszalam ze dziewczynki bo kobiety wogole wczesniej dojjrzewają itp, a niedawno gdzies obilo mi sie o uszy ze chlopcy rodzą sie wieksi i zazwyczaj szybciej , juz sama nie wiem , jak to bylo u was????

Ja urodzilam chłopca przed terminem. Moja siostra chłopca po terminie, dziewczynkę przed. Mówią, że dziewczynki sie rodzą później, bo musza się przygotować i kobiety zawsze sie spóźniają. :) To wszystko takie nieszkodliwe przesady

Ja moich synow urodzilam miesiac przed terminem,jednego i drugiego. Spieszylo im sie :)

ja urodzilam syna tydzien po terminie moja szwagierka tez urodzila tydzien po wyznaczonym terminie ale oni to licza od ostatniej miesiaczki i wedlug mnie syn urodzil sie bez przenoszenia

Gość mala lala453463
chlopcy bo sa ciezsi tak mi powiedzial moj gin ze jak moj synek chcial sie przekrecic do porodu czyli "ustawic"a po tym ustawieniu sie dziecko powinno jeszcze dwa tygodnie w brzusiu pobyc to maly byl tak ciezki ze przy przekreceniu sie nacisnal na worek owodniowy ktory pekl odeszly wody i zaczal sie porod i takczesto gesto bardzo sie zdarza chociaz czasami i plody zenskie sa dosc pokaznych rozmiarow takze zalezy od wagi dziecja duzo a dwa nie zawsze kobieta wie kiedy zaszla w ciaze nawet termin miesiaczki niektore to myla wiec czasami dziecko rodzi sie w terminie a one twierdza ze za wczesnie lub za pozno