Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duszyczka Katerinka

WREDNE WSPOŁLOKATORKI Z POKOJU AKADEMICKIEGO-PORADZCIE!!!!

Polecane posty

Gość duszyczka Katerinka

MIESZKAMY NA NIESZCZESCIE WE 3. JA Jestem nA 4 roku, one na 1 na europeistyce. co mi przeszkadza / a moze sie czepiam?/ - brud ich wszechobecny, nawet tampony nieuzywane/na szczescie!!/ potrafia lezec na stole obok jedzenia. - wszedzie walajace sie ciuchy, MILIONY Ciuchow .... -szafa otwarta CAly czas , bo majas po 10 torebek , na jednyc h drzwiach i na druich-wyglada jak w stajni. -sa glosne, przy zwyklych czynnosciach- typu suszenie wlosow w pokoju kiedy ja spie ,wybudzajac mnie przy tym/ tlumaczac sie ze lazienka jest zajeta/-ja bym nie miala sum ienia kogos budzic tylko dlatego ze chce sobie wlosy wysuszyc, kiedy im zasugerowalam ,ze moglyby suszyc w kuchni nie budzac mnie to mnie wysmialy ,ze wlosow do garnka nie beda trzepac. - spia razem , smieja sie glosno kiedy ja probuje zasnac./dotykajac sie przy tynm, calujac , szepcac na ucho, obgadujac mnie namietnie - jesli chodzi o obgadywanie to robia to caly czas .WYSMIEWAJA SIE Z kazdego, kto wyznaje inna filozofie zycuiwa niz one/np ze mnie, ze :spie tak a nie inaczej, ze mam smieszne skarpety, ze nie smieje sie z zartwo, ze jestem szxtywna, ,,jebnieta'' . -kiedy niby razem sie uczymy ,to one sobie pisza na osobnej kartce o mnie wysmiewajac sie ze mnie ,ze jestem popierd... , umarlak , ze smieje sie jak gwalcony pies..:/ - mowia ze sie malo smieje. - jesty mi przykro ,bo ich calym tematem jest jak poznac zonatego faceta i go wykorzystac. -jedna przyprowadzila z imprezy chlopaka i sie ...w lazience..:/ - rozmawiaja miedzy soba a mnie jest glupio, szepca miedzy soba, no a ja sie czuje jak w zamknietym kregu. -obgaduja mnie do innych /i dlatego juz nzam powod niektorych osob co sie tak dziwnie usmiechaly vjak mnie widzialy/ co zrobic???? czy rzeczywiscvie deprywacja snu jaka mam to jest nic?

Gość duszyczka katerinka
np kiuedys po imprezie o 4 nad ranem przyszly z 3 chlopakami, zamowili sobie cos do jedzienia, byli glosni ja oczywiscie sie obudziloam - czy w tym momencie moglam powiedziec zeby byli ciszej /ale potem znowu sie glosno smiali/ albo zeby poszli???????? wiem ze jestem sztywniara ale serio - mam dosc, psychicznie wysiadam .

Gość przeprowadz sie

Gość Matrixxxx
Zmień pokój, a od kiedy 1rok ma pokój z 4rokiem? Albi idz na stancje. Ale rób tak samo jak one zaporś sobie gości jak będą w czasie sesji, na 1 roku powinny sie uczyć. powodzenia1111

Gość duszyczka katerinka
a moze jest sp[osob zeby JE wykurzyc????????? bo ja sie tu dobrze czuje, a miejsc w akademiku qiecej nie ma .no i oplaty nie sa tragiczne.

Gość nasikaj do ich szamponu
postaw klocka do ich buta... jedyne wyjście to zamienic się pokojami,.. po za tym mi by nie przeszkadzał ich bałagan ani hałas

Gość porada
Powiem tyle... nie dasz rady ponieważ jesteś jedna a ich jest....więcej.Jedyne co to jeżeli bym była na twoim miejscu to bym im dokopała ale ty nie jesteś na moim miejscu. Albo dołączysz do nich albo się usuń .A wykopać ich nie dasz rady one mają większą ilość głosów. tak jak napisałam w cześniej.... sojusz,bitwa lub usunięcie się Masz dziewczyno przesrane współczuje POZDRAWIAM 🌼

Gość duszyczka katerinka
tak?ciekawe czy by ci nie p[rzszkadszal halas kiedy w wekend musisz wstac o 4 rano do pracy a o 3 budza cie kolesie, albo one wracajace piane z imprezy....

Gość porada
Ale głupia rada nasikać do szamponu ! Mało inteligentne i głupi ruch przecież nie dały by jej przeżyć jednej nocy tu trzeba miec jakąś taktykę

1)kup sobie stopery do uszu 2)nie ucz się z nimi, z jakiej racji masz im pomagać? 3)wyłóż swoje tampony, podpaski etc.na stół, bądź taka jak one-kto mieczem wojuje, od miecza ginie

Gość nie pekaj
z takim podejsciem te dziwki nie przejda dalej bo nie zdaja egzaminowwwwww

Gość nie pekaj
bo nie zdadza egzaminow i poleca ale lepiej zmien pokoj i mieszkaj z kims bardziej powaznym a nie z latawicami

Gość duszyczka katerinka
ja niby ,,jestem z nimi'' . one mowia ze ja sie czepiam. jedna z nich to zatwardziala feministka,ktora na ostatniej imprezie calowala sie wlasnie z ta druga. niby sa takie swiatowe, bo chodza do elitarnych klubow. puszczaja glosno muzyke np. najgorsze ze smieja sie za plecami ... kiedys tu impreze zrobily, to jakis koles ich klosz rozbil i nie ma tego klosza... aha-sa na eropeistyce i co-z ucza sie, zdaja egzaminy...:/ jestem jedna, wiem ,jest przekichane. nie chce robic swinsw, bo najghorsze jest to ,ze one dla innych sa milutkie, i NIKT MI NIE WIERZY ZE ONE TAKIE SA!!!!!!!!!!!!!!

Gość duszyczka katerinka
aha stopery do uszu mam . nie pomagaja..:/ a uczyc sie musze tez do swoich egzaminow przeciez.....

Gość Oczy_wistka
Idź na skarge do kierownika akademika- dostaną upomnienie i napisz podanie o zmianę pokoju- podajesz powody i muszą ci to uznać.

Gość puść plotkę że mają hiv
że udają lesby, a są prostytutkami i sie rozniesie i bedziesz miała spokój

kurka, albo powiedz im, ze od kiedy zaczely ruchac sie w lazience, to dostalas strasznej wysypki na wargach i dziwnie cie pieka... i ze boisz sie, ze jesli jeszcze tego nie maja, to na pewno beda mialy, bo przeciez korzystacie z tej samej toalety... :P

Gość dobre hehe
powiedz im, że jak ich nie było, był tu jakiś obwieś z okropną twarzą i wrzeszczał, że mu coś ukradły i jeszcze tu przyjdzie i im wpierdoli

Gość dobre hehe
albo powiedz, że była tu mamusia jednej z nich i pytała czyje te tampony na stole umazane w masle i że przyjdzie za 2 godziny na inspekcję, a nie powiedziała czyja jest mamusią :D

fantastyczne :classic_cool: a ja mam wspollokatorke, ktora wszystko mi wpier...a tzn. herbate mi wypije, to mi cukier zezre... jest fajna, ale co mam jej zrobic, zeby zapomniala o posozytnictwie???

Gość ale syfiary
współczuję Ci, niestety studiują również wieśniary, które mają się za damesy. no przecież nie będziesz sprzątała po nich i za nie, zaproś do siebie znajomych, ale uprzedź o tych laskach i o tym syfie, że ci wstyd, ale nic na to nie możesz poradzić i że chciałabyś je zawstydzić jakoś. może wtedy Twoi znajomi coś powiedzą o robalach albo grzybach czy coś w tym rodzaju z bałaganu :) i te laski zaczna dbac o porządek. jesli to nie poskutkuje, to jedyny sposób, nasypać im soli do łóżka, to się z sikają w nocy i rano będziesz mogła cos powiedzieć o nietrzymaniu moczu że czytałas że to z bzykania z przygodnymi fagasami :D

Gość do kefirek
powiedz jej wprost, żeby się odkleiła od twoich rzeczy, bo przecież ona sama nigdy się nie domyśli, a masz wyliczone pieniadze na żarcie i Ci się nie przelewa. polskie społecześnstwo jest przyzwyczajone do owijania wełny w bawełnę, do gmatwania prostych spraw, gdy rozwiązanie jest tuż tuż.

Prawda jest taka, ze jak sie mieszka w wiekszej grupie to o porzadek trzeba dbac \"do kwadratu\", bo naprawde robi sie z niego obrzydliwa chlewnia... dziwi mnie tylko ta \"niepohamowanosc\" tych lasek - widac na swiecie jest duzo pustakow..., codziennie zadaje sobie pytanie - co jeszcze moze mnie zadziwic ...

kefirek głupota ludzka nie zna granic wiec zobaczysz wiele cie spotka. ja myslalam ze nic mnie nie zdziwi. Ależ się głupia pom yliłam

do DO KEFIREK Sluchaj, najlepszy patent byl wtedy kiedy za robione przeze mnie zakupy nie chciala mi placic... 2 razy zbyla mnie zmiana tematu... za trzecim razem sie wkur...am i powiedzialam jej, co o tym mysle i oddala mi pieniadze... niestety tylko za ostatnie zakupy... niby nic, ale sie wtedy wpienilam!!!! z herbata zrobie tak samo :P P.S. A laska taka, ze w ogole sie nie obrazila... dalam jej do wiwatu, a ona tak jakby nigdy nic. I takie jednostki zyja na tym swiecie

Najzajeb...e sa chwile, kiedy twoja wspollokatorka parzy na twoje wczorajsze bulki z sliną na brodzie i mowi, ze od przedwczoraj nic nie jadla :p