Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tell me

Kiedy mężczyzna kocha kobietę...

Polecane posty

\"Kiedy mężczyzna kocha kobietę nigdy nie jest zbyt zmęczony, by ją przytulić.Wie,że dla takich chwil warto ciężko pracować. Kiedy mężczyzna kocha kobietę nie śmieje się z jej słabostek. On wie,że każda jej słabostka buduje jego wrażliwość. Uczy postrzegać piękno. Kiedy mężczyzna kocha kobietę zawsze ją wspiera w trudnych momentach. Wie,że jest opoką na której ona zbudowała ich wspólną przyszłość. Kiedy mężczyzna kocha kobietę ufa jej.Wie,że tylko wzajemne zaufanie pozwoli im przetrwać wszystkie burze i serca niepokoje. Kiedy mężczyzna kocha kobietę nie krzyczy na nią. Czuje,że przez krzyk coś pęka w niej i w nim. Kiedy mężczyzna kocha kobietę szanuje ją. Jej wybór.Jej zdanie. Jej gust. Wie,że \"moja\",nie znaczy \"moja własność.\" Kiedy mężczyzna kocha kobietę słucha i słyszy tego co ona mówi. Chce odpowiadać na jej pytania. Kiedy mężczyzna kocha kobietę wie,że zawsze może do niej przyjść. Położyć głowę na jej kolanach. Poczuć jej delikatne palce na skroniach. Kiedy mężczyzna kocha kobietę, mimo upływu lat wciąż ją podziwia,adoruje,uwodzi. Wie,że próbując zatrzymać młodość tak naprawdę oszukuje siebie i niweczy wspólnie przeżyte lata...\"

tak samo jak kobieta...kiedy kobieta kocha mężczyznę, nie pyta się go wciąz czy ją jeszcze kocha, kiedy kobieta kocha mężczyznę nie robi mu jazd z hyle powodu, kiedy jest zmęczony, kiedy jest smutny, kiedy czegoś zapomniał ... itp. itd ... :)

Gość marzenia.

Gość Kochany Urwisku
dodałabym jeszcze przynosi jej kwiatki takie inne, takie jak Ona maki, chabry, storczyki, stokrotki róze Idzie z nią przez łany zbóz, kąkoli zawsze gdy mu smutno wie, ze moze nie tylko głowe na kolanach skronic, ale i całą dusze serce

Tylko gdzie spotkać takiego mężczyznę?:O W dalekiej przeszłości , czy w odległej przyszłości , bo dziś chyba tacy nie istnieją :O

a co to za pobożne życzenia i teoretyzowanie? to twoje pomysły, tell mi, czy jakiś cytat? bywa lepiej, bywa gorzej, bywa inaczej, miłość ma różne oblicza mój mężczyzna nie spełniłby tamtych wymagań a jednak chyba nikt inny na świecie nie sprzątałby kup ośmiorga moich szczeniaków i nie szorował pod nimi podłogi kilka razy dziennie, nie u siebie i znając mnie krótko, to też jest miłość choć nie brzmi romantycznie więc nawet nie musi mnie adorować i uwodzić :)

Gość Kochany Urwisku
też mam takiego I myjeokna tak, że kotki się w nich przeglądają;) naczynia myje:)

Gość kasiulec kasik
a ja chce miec!!

a ja jestem dziś cięta jak osa bo mojego nie będzie dłużej o całe miesiące a też jest cudowny, nawet ze swoimi wadami, właściwie to nawet podpada pod te wskazania z cytatu ciekawe z czego to jest, \"kiedy mężczyzna (...)\", bo ja nie wiem :( ale niegłupie

Gość Kochany Urwisku
when the man loves the woman z piosenki:)

Gość scmikea
wygląda na to że kocham i jestem kochana

Gość Teodora
Nie, ja nie mam takiego. Jednak wierzę, dowodem te, które o tym tu piszą, że są tacy i to jest mozliwe. Wierzę, że takiego spotkam.

Gość jan bak
kocha wtedy jak ma dobrze w lozku!!!!!!!!!!!!!! i tak jak lubi i chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!