Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przypominajka roczna

Pamiętacie GALERIĘ FORUMOWICZÓW? Tak mnie jakoś wzięło

Polecane posty

na wspomnienia :) Wtedy kafeteria była inna, bardziej kameralna :) Pozdro, Gorrąca i Lusesita postacie kultowe :) Poza tym w każdym topiku na topie były draże z biedronki :) Świetne były topiki (geniialne!!) Hygenistów :) (co z nimi?) Do dziś nie wiem czy to była jedna osoba czy kilka :) Mam straszny sentyment do twócy galerii -Jurego :) Pamiętam kilka zdjęć, m.in. Winogronki i Margi, Murcielago, także coheena :) Najlepsza byął fotka takiej laski z reklamy majtek :D Echhh to były czasy :) Pozdro też jakaś taka inna, obca, daleka ...Wszystko sie zmienia :) Pozdrawiam kafeteriuszy sprzed roku :)

Przez te kilka dni istnienia galerii kafe temat nie schodził z forum :) Okazało się wtedy że w takim miejscu jak kafeteria galeria nie powinna istnieć :) To zadziwiające! Ile jest portali fotograficznych, matrymonialnych, rozrywkowych, gierkowych, w ktorych ludzie zamieszczaja zdjecia i na zadnym z nich nie ma takich akcji jak tu- chamskich tekstów, ocen brutalnych :D Dziwne to było, tutaj każdy sobie żartuje, zaciera sie granica miedzy prawda a falszem, miedzy zartem smacznym a obrzydliwym...Ciekawie było to obserwować :)

najlepsze jest to że wszyscy są ciekawi wygladu 2 osoby i temat fotek wciąż sie pojawia w tematach typu "pokazujemy swoje fotki", "widzieliście zdjecie kogoś z kafe?" itd. Trudno się jednak ludziom przełamać i pokazać zdjęcie na forum na którym co chwila ktoś dla żartu umieszcza fotkę gołego tyłka czy penisa...wkleja nie swoje zdjęcia i kłądzie sie ze smiechu czytając komentarze :) Cóż, taki urok kafeterii, to bardzo zastanawiające zjawisko...Jest to jedyne forum jakie znam na którym można mówić o (prawie) wszystkim...Pewnie to stąd wynika cały ten seksualno-brutalny bełkot :O Może gdyby kafeteria wprowadziła coś takiego jak profil użytkownika ze zdjęciem, szablonowymi informacjami, może troszkę by sie unormował ten rozgardiasz ;) Ale to by chyba już nie byłą ta sama kafeteria ;)Ciekawi mnie (tak na marginesie) ilu ludzi odwiedza codziennie to forum i ilu jest codziennie nowych użytkowników:) Może ktoras/yś z moderujących pań/panów mógłby zamieścić taką statystykę?

heh ale mnei wzięło na jakieś kafefilozofowanie kiepskiej jakości :O Wybaczcie :) Ale może napiszecie o swoich odczuciach w tej materii?

anonimowosc daje szanse chamstwu. Wiadomo - kazdemu nerwy moga puscic, ale nie o to chodzi. Czasy sie zmieniaja i nastawienie ludzi na kafe do siebie tez. Za rok pojawi sie topik - pamietacie jak bylo w zeszlym roku? Jednak sama ulegam wspomnieniom i mowie - kiedys to byly czasy ;)

Gość stara kafeteriuszka
Ale masz przemyślenia o pół do sżóstej rano :D:D:D:D:D:D:D Ja też pamiętam, było inaczej. A hygenistów było trzech, trzech różnych, zresztą, jednym z nich był UK SUBS do czego przyznał się publicznie. ;-) Pozdrawiam 🖐️

Gość A kto to UK SUB
Kim on jest???

przypominajka...najlepiej tu bylo jak kafe powstala........ ja zawsze bylam anonimowa wtedy :) ale faktem jest ze chamstwa tyle nie bylo..... bylo...inaczej :)

Gość do mi tu
A kiedy kafe powstała? Duzo osób wtedy było?

Gość ach te wspomnienia
Jury był fajny :) Może istnieje pod innym nickiem? :)

Gość ach te wspomnienia
Jury był fajny :) Może istnieje pod innym nickiem? :)

Gość No własnie może ktoś powie
kiedy dokładnie kafe powstała?????

Gość nalogowa kafeteriuszka
Tak wspominasz jakby to bylo wieki temu, a to przeciez bylo w tym roku, moim zdaniem kafeteria nic sie zmienila od tego czasu.

Gość w 1999
Kafeteria - Reklama - Redakcja © 1999-2007 o2.pl Sp. z o.o. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Gość eee ttam
prywatę sobie robią ze stronki Juraska :(

Gość hej ty powiedz
jakbym się tu przedstawił... ---> kim jesteś?

Gość hej ty powiedz
już są 4 osoby :D

Gość fgder
a pamiętacie Luśkę z pampersem w zębach? to były czasy,łza się w oku kręci😭