Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie jaaa

dziewczynki,uwazajcie na swoje dzieci

Polecane posty

Gość taka sobie jaaa

kilka tygodni temu znajomej przydarzyła sie tragedia.Mieszkam w Warszawie,niedaleko marketu Real.Otoz w nim wlasnie porwano tej znajomej 5 letnia corcię,policja przeszukała cały sklep -bezskutecznie:( Po 2 tygodniach kolezanka znalazła dziewczynkę na wycieraczce przed domem,miala karteczke z napisem "dziecko jest w narkozie ,nie ma nerki"Po przewizieniu do szpitala potwierdziło sie ,ze dziecku wycieto narząd.Choc dziewczynka jest juz w domu,nadal przezywa szok porwania,jest pod opieką psychologow.Pilnujcie swoich pociech,nie spuszczajcie je z oka podczas zakupow,niech to bedzie przestrogą:]

Gość taka sobie jaaa
wszytko miało miejsce kilka tygodni temu w Real-u na Okeciu:(

Gość skąd wiedzieli gdzie dziecko m
mieszka?

Gość taka sobie jaaa
nie wiem,mowiłam,ze pewnie zaplanowali,jednak znajoma nie robiła dziecku zadnych badań w ciagu ostatnich 4 lat,policja twierdzi ,ze szajka porwała dziecko ,aby potem szukać odpowiedniego biorcy

Gość taka sobie jaaa
było o tym w prasie,jednak ja dopiero wczoraj,będac u fryzjera ,dowiedziałam sie poczta pantoflową:(

Gość skąd wiedzieli gdzie dziecko m
08:10 taka sobie jaaa kilka tygodni temu znajomej przydarzyła sie tragedia 08:14 taka sobie jaaa było o tym w prasie,jednak ja dopiero wczoraj,będac u fryzjera ,dowiedziałam sie poczta pantoflową to sie zdecuduj czy znajoma, czy poczta pantoflowa

Gość taka sobie jaaa
to znajoma,jednak teraz nie pracuje,jest w domu z dzieckiem,a o tym opowiedziala druga fryzjerka,ktora pracuje w tym zakladzie fryzjerskim

Gość będziesz teraz
nowa legenda miejska :P