Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natiiik

Kto z was skńczył ćwiczyć Areobiczną 6 Weidera??Piszcie!

Polecane posty

Gość Natiiik

Prawie 2 tygodnie temu skończyłam ćwiczyć 6W , strasznie się przy nich namęczyłam ale efekty są powalające ;) śliczne mięśnie,twardy i płaski brzuszek -to o czym marzyłam :) Ale teraz pytanie ...-Jak utzymać ten efekt? Czy wystarczy że będę codziennie wieczorem robiła po 50 brzuszków? Bo już nie chcę się męczyć tymi ćwiczeniami muszę sobie odpuścić bo swoje się namęczyłam (a przed 6W ćwiczyłam dzień w dzień) Oczywiście często jeżdżę na rowerze ;) Na wiosne i ciepłe dni planuję kupić sobie jakieś super rolki , będę też biegać od czasu do czasu i obowiązkowo rower ;) bez niego trudno mi sobie wyobrazić lato :) AAAA i kocham tańczyć ;) więc czasem sobie poskaczę ;P Ale teraz jest zima i jeśli będę robiła po 50 brzuszków na dzień to wystarczy by utrzymać umięśniony brzuch? Może ktoś z was już robił te ćwiczenia i się podzieli z tym jak utrzymał ten cudowny efekt? Z góry dzieki ;)

Gość tamma
co to jest to Areobiczna 6 Weidera?

Nie cwiczylam A6W, ale na twoim miejscu nadal robilabym zalecane tam cwiczenia tyle ze w malej ilosci. Wybralabym sobie ktorys z pierwszych dni i powtarzala go codziennie. Albo robila np 5 czy 10 pierwszych dni w kolko.

Gość kocus
nie rozumiem cw nr 5 z tego zdjecia, moglby mi ktos wyjasnic??? co tzn robimy nozyce? kobieta na obrazku ma zgieta jedna noge wiec nie rozumiem jak ma wygladac to cwiczenie... i jeszcze jedno. gdy np w cw nr 1 unosi sie najpierw 1 noge potem 2 to ilosc powtorzen trzeba wykonac np po 6 na kazda z nich? czy lacznie? czekam na odp :) bo kolezanka niezle zareklamowala tego weidera ;)