Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bezrobotna_40

CZY TO WSTYD PRACOWAĆ ZA ....300 ZŁ

Polecane posty

nie mam pracy, ani zasiłku tylko 300 zł alimentów, pracuję jako opiekunka starszej osoby za 300 zł miesiecznie, czy to obciach? Bo wielu mysli, ze tak. Jak sądzicie?

Gość a w jakim mieście pracujesz
? bo chyba masz małą stawkę. moja mam pracuje jako opiekunka, a bardziej pani do oglądania telewizji itp. i dostaje 7zł za godzinę chodzi codziennie po 5 godzin i co miesiąc ma ok 1000zł

Gość nie przekmuj się tym
co ludzie mówia... Zadna praca nie chańbi!! a chyba ważniejsze żebys miała co do garnka włożyc, a nie opinia pseudo-przyjaiół...

Gość wstyd to kraść

Gość Szklaneczka.
Droga Bezrobotna, wspaniale, że robisz cokolwiek aby się utrzymać! A opiniami ludzi się nie przejmuj, oni po to mają jęzory aby paplać (łatwo mi mówić...ale tak jest). Życzę Ci, abys znałazła pracę w pełni zaspokajająca Twoje wydatki:)

Gość jaitylkoja
slaba prowokacja.300zl za miesiac i stac na komputer i neta.tylko pogratulowac

Nie przejmuj się dziewczyno. Ciesz się z tego co masz. Znam osobę, której jest bardzo ciężko, która pracowałaby i za 200 by polepszyć sobie byt a poprostu nie może. Cenić się piszecie? A jak się nie ma co do garka włożyć to 300 zł to jest majątek. Trzymaj się, pilnuj pracy, może z czasem znajdziesz coś lepiej płatnego. Pozdrawiam Cię.

Gość żaden wstyd.......nie
przejmuj się. Inni maja gorzej.

Gość dasdas
Ja piernicze co za podejscie...a ty myslisz ze bezrobotna40 całe zycie kasy nie miała? Moze sobie kilka lat temu komputer kupiła a teraz dopiero nie ma pieniedzy, jest bez pracy??

Gość Jeżeli nie masz pracy...
to dobrze, że jednak starasz się zarobic, czy to male wynagrodzenie, to sprawa dyskusyjna, przecież mozna siedziec w domu i narzekac, a można pracowac tak jak ty ... Nie uważam, że to mało, a jak myslisz ile powinnas dostac za ta pracę ? Nie przesadzaj

Gość Wstyd to jest
kraść

Gość Myslisz że
ta babcinke stać na to zeby tobie płaciła więcej ? Szukaj prace dla siebie, a przecież mozesz opiekowac sie ta osoba dodatkowo, bedzie to twój dobry uczynek, lACZENIE DOBRA Z POŻYTECZNYM , pozdrawiam 🌼 PS Pracowac to nie wstyd, i jak ktos tutaj napisał, wstyd to kraść :-D

Gość polityk-złodziej
Wstyd to nie kraść, tylko przy tym wpaść :P .