Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania z wrooo

pęknięty TIPS!!!!! o koleżanek maniciurzystek i nietylko!!!

Polecane posty

Gość ania z wrooo

Drogie Dziewczyny!!! Mam pytanie ! jak zabezpieczyć bądz odrotowac tipsa który naderwał sie w połowie płytki!! Tipsy sa stosunkowo "świeże"-dziś zaobaczyłam że w połowie płytki kciuka est pęnięcie!!! jaie sa waze sposoby -czy jedynym rozwiazaniem jest spiłowanie!!!!może są jakieś preparaty!:(:(:( ????? za wselkie pomysły z góry dziekuję:)

Gość ania z wroo
zauważyłam że wkradło mi sie sporo literówek:(za dyskonfort wszystkie gorąco przepraszam!!!

Gość uważaj_
bo złamiesz sobie któregoś pisząc na klawiaturze!!!na wszelki wypadek używaj pałeczek chińskich do potraw. 🌼

Gość ldkbvxlnb
Ja sobie kiedys skleiłam tipsa super-glue (od spodu) :D Spróbuj, tylko nie poklej sobie skóry

Gość ania z wrooo
ldkbvxlnb - pomysł niezły ale nie w moim przypadku, poniewaz nie mam mozliwości dostepu klejem do tego peknicia-ta część złamana jet w miejcu gdzie zaczyna się juz mój paznokieć-ale dzięki może ktoś jeszcza ma jakiś pomysł

Gość ldkbvxlnb
ale od spodu się do niego dostaniesz czy już jest... "za nisko" ;>

Gość ldkbvxlnb
Kiedyś zrobiłam coś takiego, że wzięłam jedną warstwę chusteczki hignienicznej i doklaiłam ją lakierem bezbarwnym - powiem Wam - nawet się trzymało :D

Gość ania z wrooo
od spodu się nie dostne!bo nieważ jest za nisko tak jak napisałaś!!ęknecie jest w miejscu gdzie płytka przylea do skóry -a nie na cześci krtóra wyhozi za opuszek!ale przed chwilka wrócilam ze sklepu z super glu!i po postu nałoztłam kropelke na to pekniecie!może jakos mi zabzpiczy ten paznokieć! przejade jszcze jakimś lakierm baezbarwnm-chyba nie bdzie az tak sę rzucało w oczy:)

Gość ania z wroo
oj te literówi!!! wszystko przez te tipsy:P