Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wstydz się dziewczę

W jaki sposób ktos was obraził/znieważył publicznie?

Polecane posty

Gość nie wstydz się dziewczę

Hej! Zakładam topik dla tych, ktorym ktoś sprawil kiedys wielka przykrosć, mowiąc coś głupiego, obrazliwego pod waszym adresem. Jak sie wstydzicie to piszcie na pomaranczowo. Ale piszcie prawdę, ja też wam zdradzę pewne nieprzyjemne zdarzenie z mojego życia. Miało to miejsce gdy wracalismy ze znajomymi autobusem z dyskoteki nad ranem. Wsród nich byl facet (obecnie mój mąż), z ktorym bawilam się caly wieczor i ogromnie mi się podobal. Wszystko bylo ok do momentu, jak podszedl do niego jakis starszy gość (jakis jego znajomy) i mowi do niego: "Ale ty sie wozisz z dziewczynami". Popatrzyl na mnie i rzucil: "Co jedna to brzydsza!" Myslalam, ze sie zapadnę ze wstydu pod ziemie. Bylo mi strasznie głupio bo slyszeli to wszyscy w autobusie, a zwlaszcza znajomi i mój ukochany! Do dzisiaj jak sobie przypomnę to zdarzenie to ciarki mi pzrechodzą po plecach...

Gość lubię
Jechałam autobusem z koleżanką, weszło trzech młodych chłopców w naszym wieku, popatrzyli na nas i jeden z nich powiedział półgłosem do kolegów o nas "dziwki", oni pokiwali głowami. Byłam w szoku, tym bardziej, że byłam w 100 % dziewicą, a nawet nie dotknęłam chłopaka.

Gość odswiezam