Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wesoła*.*

czy takie spodnie się nadają na ciążę?

Polecane posty

Wypatrzyłam ostatnio dość ładne spodnie na allegro, ale nie wiem czy będą wystarczająco wygodne i na jak długo mi starczą? Gdybyście mogły to proszę doradźcie. Są tu: http://www.allegro.pl/item161813127_h_m_mama_nowe_rewelacyjne_jeansy_z_pasem_s.html P.S. Czy kupujecie ciuchy na allegro i czy udaje Wam się dobrać odpowiednio rozmiar?

Gość Alexxxa
Ja miałam tego typu spodnie i chodzilam w nich do końca ciąży. Często kupuję ciuchy na allegro i w większości przypadków udało mi się utrafić w rozmiary. Nie wiesz, jak będziesz tyła w ciąży, więc nawet przymiarka w sklepie nie da ci do końca pewności.

oczywiście, że się nadają! ja nosiłam w ciąży również spodnie z pasem , z h&m, ale to były spodnie lniane.. to były moje ukochane spodnie, czułam się w nich wygodnie i dobrze

Gość megan02
Jeśli tylko gumka w pasie rozciąga się do dużych rozmiarów, powinny być ok!! Ja przechodziłam w takich całą ciążę i naprawdę gorąco polecam. Zgrabne, wygodne i trzymają brzuszek. Cisnąć zaczęły mnie pod koniec ciąży, gdy opuścił mi się brzunio, ale poza tym były bombowe. Polecam!!

Gość megan02
Na Allegro nie kupowałam ciuchów ciążowych. Ale myślę, że moje dylematy w sklepie podczas przymiarki był podobne. Przecież i tak do końca nie wiedziłam, jak będę wyglądać, gdy utyję na dobre:)

hm.. pomierzę się jeszcze wieczorem - zawsze mi wtedy brzuszek nieco rośnie i chyba się skuszę:) tak sobie pomyślałam, że kupię jakieś firmowe chociaż jedne, bo kiedy przestaną mi być potrzebne to pewnie łatwiej będzie mi je sprzedać, chociażby też na allegro.

chodzę w takich samych (kupiłam od razu 2 pary - mniejsze i większe), w sklepie kosztowały 179 zł, więc tu taniej, jak sie stały troszke za ciasne to rozcięłam nieco boki pasa. Nie licz jednak, że je sprzedasz, bo strasznie szybko się spierają, ale na jedną ciążę - jak znalazł - polecam Pozdrawiam

Gość megan02
Moje się nie sprały, więc może i z twoimi nie będzie gorzej. To zapewne kwestia materiału!

Ja też mam od jakiegoś czasu takie spodnie, prałam 2 razy, lekko tylko zbladły, ale wyglądają jeszcze całkiem dobrze.

Gość ja mam pytanko do olooo
czy to jest twoje pierwsza ciaża? pytam bo mam juz 30 lat i dopiero staram sie o pierwsze dziecko, czy mialas jakies problemy

Gość sonesta
jak najbardziej