Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kateriiii

inne sposoby POPRAWY HUMORU niz JEDZENIE...JAKIE?

Polecane posty

Gość kateriiii

prosze o porady...ostatnio mam duzo stersu-sesja,wiadomo... i wieczorami tyle sie go we mnie kumuluje, miewam doly,nerwy i jem,ciasteczka, slodycze albo kanapki,albo to i to...obija sie to na mojej figurze :( ale poprawia humor na chwile... jak wy sie relaksujecie,odprezeacie w inny sposb? spacer odpada ze wzgledu na pogode ;) a ciwczyc po calym dniu juz mi sie zwykle nie chce... ;)

Gość ciasteczko owsiane
mopze zapisz sie na jakis aerobik, posiadanie karnetu motywuje;) aby chodzic na niego i swietnie sobie radzi ze stresem i poprawia humor

Gość kateriiii
tak....to super pomysl...chodzilam kiedys i uwielbialam to uczucie zmeczenia po...no i moja figura na tym korzystala...ale obecnie troche mi fundusze nie pozwalaja... a wy jak poprawiacie sobie humor po ciezkim dniu? bo mnie ostatnio wciagnely te slodkosci ze zaczynam po nie siegac automatycznie i robi sie slodko i milo ale nie chce tyc :) i szukam jakiejs alternatywy :)

Gość tribute
SEX???

Gość droczenie sie z psem lub kotem
:D, poza tym dobry film

Gość sasas
sex jest dobry ale nie zawsze moj mezczyzna jest w domu :) chyba jednak dluga kapiel to dobry i sprawdzony sposb :)