Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cASABLANCa I.L.U

CO ROBILIBYŚCIE GDYBYSCIE MIELI OSTATNIE 2 TYG.ZYCIA??

Polecane posty

wiem beznadziejny temat ale napiszcie:D:D ja okradlabym bank i wyjechala na Mayorke hehe:P aa i najpierw zabilabym wszystkich Moich wykładowców :D:D

Gość ja MAM ostatnie 2 tygodnie
No, może 6 - jak dobrze pójdzie. Nie robię nic specjalnego...

Gość glicerol
ja jak bym miała kasiore :P to bym przez te 2 tyg bawiła non stop z przyjacielem a co tam ;)

Gość karmisz mnie nadzieją
banalnie powiedziałabym Mu że go kocham i że jest dla mnie najważniejszy

Gość dija
do--> ja MAM ostatnie 2 tygodnie Mowisz powaznie? Jesli tak, to przepraszam za to, co pisza powyzej. Czlowiek chory nie ma nawet chyba sly jechac daleko, liczy sie bardziej bliskosc... meza lub ogolnie rozumianej rodziny, przyjaciol....

Gość medytowalabym non stop

Gość ja MAM ostatnie 2 tygodnie
Nie masz za co przepraszać.

Gość a ja bymmmmmmmmmmmmm
powiedziała wszystkim,których kocham (czyli co miesiac nowy boy:P ) ze ich kocham, stracila dziewictwo, skoczyla na bungee przeleciala sie samolotem, hmmmmm moze cos jeszcze

Szalałabym ile wlezie na imprezach, chlala i żygala na ludzi za którymi do tej pory specjalnie nie przepadalam . Zaś ostatniego dnia życia obwiesiłabym się materiałami wybuchowymi i popędziłabym co sil w nogach na Wiejską do naszego ukochanego parlamentu. Tam w trakcie ważnych obrad, przy wypełnionej po brzegi sali, gdzie sam nasz czcigodnie panujący prezydent Kaczor byłby obecny, i drapałby się po dupie pierdząc w prezydencki fotel, wdrapałabym się na mównicę, ryknęła \"C.H.U.J. WAM W DUPE JEBANE ZLODZIEJE\" po czym patrząc na ich tępe mordy z malującym się na nich niedowierzeniem i przerażeniem z nieopisaną wprost radością wyciągnęłabym zawleczkę... :classic_cool:

Przybity do ścian rozpaczy piłbym napoje rozweselające aby mnie przybijały jeszcze bardziej i głębiej, aż bym wbił się w deski mroku i zacharczał poraz ostatni.

Czarny Charakter zgodze sie OSKAR jak nic!! ;);) supciooo :D ok ja wlece tu jutro,bo teraz musze leciec lul.....praca rano wzywa:/ kolorowych snów Kochani;)

robilabym wszystko na co nigdy nie mialam odwagi.powiedzialabym facetowi ktorego kocham, a nie mam z nim zabardzo kontaktu o swoich uczuciach do niego.staralabym sie spotkac z wszystkimi moimi znajomymio zeby sie z nimi pozegnac i popatrzec na nich ostatni raz.w sumie to staralabym sie bawic na maksa.posprzatalabym na blysk moj pokoj zeby rodzinka nie musiala pozniej tego robic.uporzadkowalabym wszystkie moje sprawy....

robilabym wszystko na co nigdy nie mialam odwagi.powiedzialabym facetowi ktorego kocham, a nie mam z nim zabardzo kontaktu o swoich uczuciach do niego.staralabym sie spotkac z wszystkimi moimi znajomymio zeby sie z nimi pozegnac i popatrzec na nich ostatni raz.w sumie to staralabym sie bawic na maksa.posprzatalabym na blysk moj pokoj zeby rodzinka nie musiala pozniej tego robic.uporzadkowalabym wszystkie moje sprawy....

i by posmietrtnie odznaczyli orderami i piosenki spieewali, bylaby bohaterem narodowym Piosenka o Czarnym chrakterze Czarny charakter bohater byl wyjebal sejm w proch i w pyl kzryknal z mowicy chyj w dupe wam wyciagnal zawleczke i bylo bam