Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmarcinn0000

Skąd wiedzieć czy ma się orgazm???

Polecane posty

Gość mmarcinn0000

dzie poznac czy kobieta ma orgaz?Albo jesli dziewczyna go ma no to o tym zawsze wie?Bo mam z moja taki problem: moja dziewczyna miala juz kilka razy wytrysk(tzn nie wiem czy to jest ten wytrysk ktory niby ma sie przy orgazmie,wkazdym razie wylecialo tego plynu z niej bardzo duzo podczas seksu).No i sam seks tez jest dlugo bo czasami mi sie zdarzy ze on trwa godz a czasami 5 min do pierwszego wytrysku(i na to tez prosil bym o odp dlaczego raz pierwsy wytrysk mam po 5 min a dlaczego raz po 1 godzinie??).A jak jej sie pytam czy miala orgazm to mowi ze nie wie. mmarcinn0000 is online now Reply With Quote

Gość ulalulala
ja dostaje dreszczy i zaczerwien na ciele,takich plam,pomimo ze nie krzycze latwo u mnie rozpoznac ze mam orgazm,dlatego u mnie nici z udawania

moim zdaniem nie da się nie wiedzieć czy się miało orgazm, czy nie - to są tak silne doznania, emocje, że dziewczyna doskonale wie. A jeśli mówi, ze nie wie, to najprawdopodobniej nie miała i nie chce ci tego powiedzieć A jeśli chodzi o rozpoznawanie czy dziewczyna miała - niestety jak kobieta potrafi dobrze udawać, to w życiu się nie zorientujesz. I nie słuchaj facetów, którzy ci będą wciskać, że zawsze poznają - prawda jest taka, że wiele kobiet udaje orgazm, a mężczyźni są święcie przekonani, że one go po prostu mają. Ale fakt - trzeba umieć ;)

Gość ulalalala
musztarda,ja wiem w jakim stanie dostaje plam,a nie kazda dziewczyna lubi sie wydzierac,jezleli para dobrze sie juz poznala to partner wie czy jego kochana szczytowala,moj wie zawsze,zawsze sie wtedy usmiecha