Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość captiva

mój piesek jedzie zaraz na operację

Polecane posty

Gość captiva

Trzymajcie kciuki

Gość chyba się zblazniłaś
ok. trzymam.Powodzenia pieskowi:D

Gość me to you
ja też trzymam. Niech szybka wraca do zdrówka

Gość Sikork_1993
A co mu sie stało?

Gość ja tez trzymam kciuki za psine

Gość captiva
Psina już po operacji. Miała wycinane guzy gruczołów mlekowych. Badania wyszły rewelacyjnie, serce zdrowe,płuca czyste, morfologia super. 11-letnia sunia, a wyniki jak u szczeniaka. Teraz leży sobie i odpoczywa.Pierwszy raz trafiłam na weterynarza z prawdziwego zdarzenia. Mieszkam w małym mieście i weterynarze tutaj to szkoda gadać. Zresztą w Słupsku oddalonym od mojej mieściny o jakieś 50 km też przeżyłam tylko rozczarowania jeśli chodzi o opiekę weterynaryjną. Koleżanka poleciła mi weta w Gdańsku (trochędalej ode mnie) i teraz właśnie operowałam sunię w Gdańsku na Elbląskiej u pana Wojciecha Ulewicza. Przychodnia czyściutka,ma ekg,rentgen, morfologię też robi na miejscu.Pracownicy (dwie super kobietki) bardzo mili i mają podejście do zwierząt. Wszystko wyjaśnili,odpowiedzieli na wszystkie pytania. Pełen profesjonalizm,co rzadko spotyka się w naszym kraju.Cieszę się, że ich odkryłam.

Gość flawess
zuch piesio :)

Gość jaktotak*
To fajnie, że piesek ma się dobrze :)

Podszywaczu ty chyba naprawdę nie masz robić.Nawet psu nie przepuścisz. Musiało cię życie naprawdę skrzywdzić brzydalu z twarzą myślą nieskalaną. Zastanów się czasem nad swoim życiem.Przyda ci się refleksja. Tylko,że wtedy to chyba będziesz musiał sobie palnąć kulkę w łeb.Bycie tobą to musi być straszna kara.

Gość ciesze sie ze psiunia
ma sie lepiej,a podszywaczami to nie nalezy sie przejmowac.Te paskudne wpisy na temat sex wpisuja paskudne mlodzieniaszki z wielkimi pyszczami na czerwonych ,przyglupich twarzach