Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawko zdaje hehe

Prawo Jazdy ... gdzie jaka zdawalnosc ...

Polecane posty

Gość prawko zdaje hehe

Witam! W przyszłym tygodniu w piątek zdaje prawo jazdy :) w Dąbrowie Górniczej :( Jestem przerażona ... Stopień zdawalności jest tam praktycznie zerowy :( Egzaminatorzy oblewają za najmniejszą drobnostkę ... Już 20 moich znajomych oblało :( i oblewają następnie ... a jeździć to oni potrafia :) A u Was jak jest ?

Gość w Lesznie tragicznie
rekord miasta wynosi 33 razy :O wiara jezdzi do Poznania i tam zdaje, mimo wiekszego ruchu, tramwai itd. egzaminatorzy moga nie dopuscic do jazdy gdy: - zapomniales okularow na poczekalni - bagnet nazwales drutem - nie jestes podobny do zdjecia na dowodzie osobistym (ale na legitce - tak!), mimo zdanych testow :O - skorzystales ze szmatki by przetrzec szyby od srodka - itd

Gość a ja powiem tak
ja też miałam zdawać w Dąbrowie ale za namowa znajomej zmieniłam na katowice i nie żałuje mimo że zrobiłam błąd zdałam za pierwszym razem Pozdrawiam

Gość Dajana Crus
ehh..ja juz moze sie nie wypowiadam na ten temat bo ta sprawa to dla mnie koszmar .... powiem tak ... trzeba miec cholernie duuuuuuzo szczescie i staje sie tak ze Ci co naprawde potrafia dobrze jezdzic zdaja po kilka razy a Ci co potrafia tak byle jak to zdaja za pierwszym:/ oczywiscie zycze Ci wszystkiego naj naj ... !! :)

Gość iehfwefojheowf
wypowiedz koleżanki wyzej świadczy tylko i wyłacznie o tym, ze sama nie umie jezdzic... i sobie takie wytłumaczenie znalazła.. pf! naucz sie jezdzic to zdasz!!!!!!!!!!

Gość prawko zdaje hehe
Ja się zgadzam z wypowiedzią Dajana Crus w 100% Z tego co mi mowia znajomi ... Moja jedna koleżanka zdała pomimo tego, że przejeżdzała linie ciągłe i jezdziła pod prąd ... Tak niestety jest, że jak egzaminator widzi ze osoba umie jezdzic ... chce ja jak najszybciej udupić ...

Moj brat zdawał w Dąbrowie Górniczej ... Oblał tam 3 razy ... W końcu nie wytrzymał i za namową kolegów przeniósł papiery do Katowic ... Tam zdał za pierwszym razem :) Ja chodzę teraz na kurs ... oczywiście do Katowic :) Owszem muszę dojezdzc tam pol godziny :P ale wolę przynajmniej zdac za pierwszym razem ... niz sluchac tych palantow z DG ...

Ja zdaje w DG poraz 5 w Poniedziałk. już mnie szlak trafia, to będzie mój 5 i ostatni raz!!! Ten ośrodek jest popierdolony!!! Mój facet zdał w katowicach za pierwszym razem!

Gość morfea
No to jaki problem? Wszyscy z Dąbrowy powinni zdawać w Katowicach! wtedy w dąbrowie może by się coś poprawiło jakby ich głód przycisnął! Szczerze mówiąc faktem jet na jakiego egzaminatora się trafi. Z tym na pewno się zgodze. Ja zdałam za pierszym razem, ale miałam chyba najdroższego instruktora w mieście i naprawde super mnie nauczył wszystkiego! Ale moje znajome zdają już 4 raz i zdać nie mogą. życzę powodzenia wszystkim zdającym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Gdynia za 9 razem o fuuu

Gość sylwia 745632
Odnosnie kursów na prawko polecam filmik http://video.interia.pl/obejrzyj,film,43388 co by Wam takie pomysły jak tej kursantce do głowy nie przychodziły :D:D. I powodzenia oraz wytrwałosci wszystkim zdającym:) wiem co to za stres, ale trzeba uparcie próbować, a za któryms razem uda się zdać:)

Gość Dajana Crus
prawko zdaje hehe no dokladnie tak jest !!!!! ostatnio jechalam z tata i bylismy na skrzyzowaniu i tam znalazla sie tez elka egzaminacyjna i co ?! laska nie wiedziala kto ma pierwszenstwo wymusila pierwszenstwo a i tak zdala bo sama widzialam jak wrocila do osrodka i wybiegla cala szczesliwa z samochodu a pewnie popelnila jeszcze kilka innych bledow no ale zycie....a do autora postu ktory twierdzi ze nie potrafie jezdzic to trudno ... ja wiem swoje ... moj instruktor takze i koniec tematu...

Gość prawko zdaje hehe
Ty jestes jakas palnieta czy co ??? Naucz sie czytac !!! Gdzie napisalam ze nie umiesz jezdzic ???

Gość asdfg

Gość Dajana Crus
to nie bylo do Ciebie!! raczej Ty uwaznie czytaj wszystkie posty a nie od razu mnie wyzywasz :/ przeczytaj uwaznie i bedziesz wiedziala do kogo to bylo...:/

Gość Dajana Crus
no fakt moze napisalam to dosyc niejasno i moglas to tak odebrac no ale to tez nie oznacza ze musialas od razu mi ublizac :P

Gość insepktorka nadzoru
leszno prowadzi!!! mam za soba pracę w wydziale komunikacji i dróg, własnie w dziale prawo jazdy i miałam porównanie. tak więc w lesznie średnio za 13 razem ludzie zdają ;]

Gość prawko zdaje hehe
No to ja też zwracam honor .... i bardzo przepraszam, żę się uniosłam🌻

Gość nie no znowu ...
:( ja zdawalem dzisiaj prawko po raz 2 i oblalem ... oczywiscie bylo to w LESZNIE !!! Nie zdawajcie w tym ośrodku. Ja go zmieniam czym prędzej ... Nie dam im juz ani grosza ...

Gość a jak tam w
Szczecinie?? Czy lepiej Koszalin??

Gość wiesz co powiem tak

Gość w tv mowili
ze na nowych zasadach egzamin na prawko bedzie kosztowal 250 zł ... Pojebało ich !!! To ja już zbieram na łapówę :(

Gość nie noi to ich powalilo ...
U mnie w miescie ludzie srednio zdaja za 3 razem ;/

Gość koneta
a w Sieradzu/ ktos zdawał?

Gość gość
Takie głupie podjeście najwyraźniej mają - ja przygotowywałem się solidnie do egzaminu u http://www.speed.auto.pl/ i nauka jazdy jak prawko zdane już za pierwszym razem, wszystko to kwestia nauczyciela, jesli jestes pewna nic ci nie grozi