Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehtempe

Dr Leszek Radomyski - Lublin - prosze o opinie

Polecane posty

Gość ehtempe

www.hormony.pl na te stronce wydaje sie ze jest kompetentny ale prosze o wypowiedzi - jesli jets jkas dziewczyna która bya u niego i ma jakies pozytywne lub negatywne spostrezzenia to b. prosze o komentarz

Gość bez badań
przepisał mojej siostrze cilest pomimo, że mówiła że źle się po nim czuje - oczywiście cały gabinet w gadżetach cilestu - ale poszła na nfz ja poszłam prywatnie to czy chciałam czy nie narobił mi serię badań i oczywiście wynik padł na cilest - zapłaciłam 250zł

Gość ehtempe
podnosze..prosze...jesli któras go zna, leczyła sie..niech sie wypowie

Gość N/N
Jestem pacjentką dra i uważam, że jest dobrym specjalistą. Leczyłam u niego grzybicę a laserem usuwałam nadżerkę (efekt - narazie zero upławów) co do samego doktora -- to należy się do niego przyzwyczaić, bo jest specyficzny :) aha warto zadawać pytania, a nie czekać na zasadzie " a nuż coś dr mi powie" -- zresztą jak u każdego lekarza :) pozdrawiam

Gość proszek do pieczenia
a gdzie on przyjmuje??

Gość czy on zmniejsza
wargi ?

Gość dr przyjmuje
Lublin, ul. Grażyny 25/20 tel (081) 743-46-57

Gość axyna
Witam, jestem pacjentką dr.Radomyskiego od ponad roku i moim zdaniem jest to najlepszy lekarz jakiego spotkałam do tej pory, chodziłam juz do naprawde wielu innych lekarzy ginekologów(prywatnie i państwowo) ale żaden nie potrafił mi pomóc. O tym lekarzu usłyszałam od znajomej, zapisałam się raz i wiem że juz będe do niego chodziła i uważm że naprawde warto zapisać sie na wizyte.

Gość mmib
Witam, ja byłam u doktora po raz pierwszy całkiem niedawno, poleciła mi go koleżanka i powiem szczerze że od dawna nie spotkałam lekarza o takim uosobieniu - spokojny, wszystko wytłumaczy, nie powie czegoś jeśli nie jest pewien w 100% , wszystko najpier sprawdzi i potem stawia diagnozę, naprawdę polecam !!!!

ten lekarz jest bardzo dobry w sumie ma 3 specjalizacje bo to ginekolog, endokrynolog i położnik w każdej z tych dziedzin jest bardzo dobrze zorientowany co mogłam sprawdzić na własnej skórze jestem mu bardzo wdzięczna za to że pomógł mi zajść w ciążę bez leczenia farmakologicznego nie byłam w stanie i urodziłam śliczną zdrową córeczkę z czystym sumieniem polecam tego lekarza!