Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lisa 25

Faceci topią smutki w alkoholu

Polecane posty

Gość lisa 25

Nie rozumie jednego u facetów niby sa twardzielami przy nas jak jest kłotnia sa najmadrzejsci i sa w stanie nawet sie rozwiesc a potem ida i topia smutki w alkoholu Dlaczego nie potrafia rozmawiac i przyznac sie do błedu Ja mam dosc mój własnie dzwonił mi ze pije a nie powie mi gdzie i z kim Boje sie o niego bo po alkoholu mu odbija Mamy rodzine jak mam do niego dotrzec

Gość kto nie rozumie
???

Gość jak mozna z wami
rozmawiac do chuja wafla ???? Wieczne pretensje o wszystko , jeszcze bys go podkurwila bardziej , daj mu spokoj 😡

Gość lisa 25
Ale picie to nie wyjscie przepijac kase A w alkoholu robi sie głupoty zdrada itp facet w nerwach idzie pic a potem tego załuje ale przepitej kasy nikt nie zwróci

Gość jak mozna z wami
i juz zaczynaja sie wymowki o kase .... nie dziwie sie mu ze pije :O

Gość lisa 25
facet idzie pic a zony w domu przy dzieciach najlepiej isc zabrac dupe a my sie martwimy Staramy sie by wszystko było ok Dbamy o to ciepło rodzinne to im wiecznie zle

Gość lisa 25
sa to jakies kobiety na forum bo z facetami nie idzie gadac trzymaja swoja strone

Gość jak mozna z wami
Bo klotnie zaczynaja z reguly kobiety i wtedy pierdola i pierdola az nas glowy bola , nic wam nigdy nie pasuje , czesto slyszalem jaki jestem beznadziejny wiec sie zapytalem dlaczego nie odchodzi , nie jestesmy przeciez malzenstwem , w koncu to ja nie wytrzymalem .

Gość lisa 25
i co poszłes pic?

Gość lisa 25
ktos musi dbac o dom Gdybysmy sie wcale nie ozdywały i by oznaczało ze nas wszystko wali ta tak by była Sodoma i Gomora Samowolka

Gość zuzia821
to przykra sytuacja.mialam podobną sytuacje prosiłam kłuciłam się ale na niewiele sie to zdało

Gość lisa 25
jak to u ciebie wygladało?

Gość lisa 25
Ja do niego dzwonie a ten mi gada ze w poniedziałek dopiero wróci Ma od wczoraj urlop Co za debil Jeszcze mi go tam gdzies pobija albo napadna i okradna Bo jak z nim gadałam przez tel to był juz niezle nawalony

Gość jak mozna z wami
Rzucilem ja , nie bede sobie marnowal zycia z taka kobieta ktora ciagle na wszystko narzeka i zawsze jej zle - mam nadzieje ze Twoj facet tez postapi w podobny sposob bo inaczej albo dostanie nerwicy albo wpadnie w alkoholizm .

Gość lisa 25
jezeli jest problem to sie go rozwiazuje a nie ucieka od problemu w alkohol Bo i tak problem nie zniknie tylko na chwile o nim zapomni

Gość lisa 25
rozmowa jest podstawa udnego zwiazku

Gość lisa 25
tak najlepiej odejsc ale trzeba tez patrzec na dziecko które potrzebuje Ojca i matki

Gość jak mozna z wami
Mysle podobnie ze alkohol nie jest rozwiazaniem - on powinien rozstac sie z Toba , to jest dobre wyjscie .

Gość jak mozna z wami
Po co mu tacy rodzice co sie tylko kloca , przez to dziecko tez bedzie znerwicowane , kolejny argument za rozstaniem.

Gość zuzia821
faceci zawsze tłumaczą że piją bo my zrzędzimy ale to nie przwda. piją bo są tchórzami np. nie mają odwagi powiedzieć koleszkom NIE i piją a w domu udją hojraków

Gość zuzia821
mój mąż pił bo wszyscy pili w pracy.dzięki bogu znienił otoczenie.Ale myslę że nie to był prawdziwy powód że nie pije.chyba w swoim sęsie sięgnoł dna

Gość no wiesz /
wy kobiety byście tylko chciały żeby facet przynosił kase ,po pracy w domu na papierosa tylko na balkon i nigdzie nie ruszył się bez was

Gość hdjfhdkhfkdas
Czy Widzisz do jakiego stanu go doprowadzilas kobieto?? Twoja wina twoja wina twoja bardzo wielka wina

Gość acdscdcs
jestem kobietą ale o moich problemach nie chce mi się gadać z nikim, nie chcę brzęczenia nad uchem, pseudo rad, oceniania itd itp dlatego wolę sobie wypić jak ktoś tego nie rozumie, niech się dalej zastanawia, to nie mój problem

Gość zuzia821
jasne a wy faceci chcecie zeby żona była do prania sprzątania i ewętualnie do seksu. a zastanawialiście się gdzie my chodzimy? jakie mamy rozrywki oprucz garów? to źle że chcemy spędzić z wami czas?

Gość acdscdcs
a już kompletnie nie mieści mi się w głowie żeby ktoś zmuszał mnie do "rozwiązywania problemów rozmową" mi się może po prostu NIE CHCIEĆ gadać i żądam uszanowania mojej woli, jak nie, spadówa dokładnie takie same zasady stosuję do mojego partnera, tyle że ponieważ go kocham, to przytulam i po prostu jestem przy nim, a jak chce wyjść czy pić, też jego decyzja jakoś nigdy z tego powodu nic się złego nie stało, gdyby zaczęło się źle dziać, z kolei nie męczylibyśmy się ze sobą życzę więcej szacunku do drugiej osoby

Gość acdscdcs
zuzia, zawsze sobie można znaleźć jakieś rozrywki, zaharować się przy sprzątaniu też nie trzeba i nikt nie ma prawa tego wymagać

Gość zuzia821
jak głopie wymyślamy obiadki czekamy z nimi na was a wy-olewka.pytamy gdzie byliście bo śie martwimy bo jest nam przykro że pare godzin stoimy nad piecem żeby coś wam dać a potem stoi to i stygnie bo macie kolerzkum.ale nie daj boże jak by było nie ugotoawne to zaraz pretensje -gdzie byłaś i co robiłaś

Gość acdscdcs
to pora przestać być taką głupią raz obiad zrobić, raz nie zrobić, innym razem niech zrobi on, nie krzywić się gdy facet chce wyjść ale dopytać kiedy wróci, jak nie wraca, też sobie gdzieś pójść to takie trudne? a jak się awanturuje bo obiadu nie ma, to jest to jakieś chore i z takim kimś nie warto marnować czasu

Gość zuzia821
mam szacunek dla drógiej osoby.też nie spędzamy każdej chwili razem z mężem,mamy rużne zainteresowania i jest ok. ale zapomniałeś że rozmawiamy o problemie jakim jest nadmierne picie i nie wracanie do domu bez informacji gdzie jest i czy coś sie nie stało