Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki jeden facecik

Idealna dziewczyna - dlaczego tak malo jest ich na swiecie ?

Polecane posty

Gość Taki jeden facecik

To jest moj ideal, jakos na razie jak spotykalem takie to byly zajete lub nie bylem w ich typie, jednak ja marze i wierze, ze los sie do mnie w koncu usmiechnie i bede mial taka pania przy swoim boku. Oto jej opis: 170 - 175 cm 55 - 60 kg wlosy za lopatki, lekko przycieniowane piersi z miseczka C lub D duze zmyslowe usta wyrazne wciecie w talii ubierajaca sie w sexowna koronkowa bielizne lubiaca eleganckie ciuszki : kozaki, plaszcz, spodnie biodrowki, spodniczka wyksztalcona majaca szerokie horyzonty dzieki czemu mozna porozmawiac na kazdy temat nie palaca dla ktorej pieniadze partnera sie nie licza bo ona zarabia na siebie potrafi kochac bezinteresownie jest po trosze romantyczka namietna z ogromnym temperamentem i bezpruderyjna ( w granicach normy oczywiscie ) nie majaca fochow Taki to jest moj ideal, i wciaz wierze ze uda mi sie byc z kims takim :-) Prosze nie myslcie o mnie ze jestem jakis pustak, kazdy ma swoje idealy, typy ( slowa NIE JESTES W MOIM TYPIE o tym swiadcza ) i ja mowie o tym otwarcie

Gość ahhahaahahha
wszystko sie zgadza poza jednym mam 178 cm wzrostu:D

Gość mientki sucharek
"bezpruderyjna ( w granicach normy oczywiście )" :D

Gość Taki jeden facecik
no dobrze, ale co ja napisalem nie tak ze na mnie najezdzacie i wyzywacie od pustakow ???? szczupla sylwetka to podstawa, bez tego nie mamy co rozmawiac sam jestem szczuply, dbam o to chodzac na basen i biegajac. skoro sam wymagam od siebie dlaczego mam nie wymagac od partnerki ?

Gość eheehe
ja taka jestem tylko, ze nie mam miseczki C an D.kropka i tyle .pozdrawiam

Gość nadineee
Oto jestem ;) A teraz Ty mi powiedz jak wyglądasz, wzrost, waga, zarobki, zainteresowania, jak się ubierasz i tak dalej... ja też mam swoje wymagania :D

Gość Taki jeden facecik
a wiec ok. skoro tego chcecie :-P Mam 181 cm i waze 79 kg jestem blondynem, mam dlugie rzesy niebieskie oczy skonczylem studia i obecnie pracuje w ciekawym miejscu nie narzekam na zarobki chodze na silownie, basen, biegam lubie romantyczne spacery ale i kocham sie dobrze pobawic poszalec nie pale, nie biore narkotykow mam swoje mieszkanie ( znaczy rodzice mi kupili, ale mieszkam sam ) interesuje sie sportem, historia zwlaszcza okresem sredniowiecza i czasem wojen swiatowych jestem wolontariuszem w szpitalu onkologicznym nie narzekam na brak powodzenia, jednak zaczepiaja mnie nie te dziewczyny co bym chcial... bardzo czesto widza one we mnie sponsora ktory wszystko kupi, za wszystko zaplaci a mnie interesuje partnerstwo a nie sponsoginr dlatego takie panie KULTURALNIE splawiam :-)

Gość kkop
a ile masz lat?

Gość Taki jeden facecik
mam 28 lat... 181 to kurdupel ????????? nie wiedzialem:classic_cool:

Gość sedno sprawy
"Ty opisujesz potencjalną partnerkę, jakbyś zamawiał mebel z katalogu albo dziewczynę z agencji" doskonale ujęte, ja po przeczytaniu czegos takiego mam wrazenie, że uprzedmiotawia bardzo kobietę.

Gość stara forumowiczka
tiaaaaaaa mam gdzies takich jak Ty, nie wiem jak mozna stawiac komus takie wymagania, milosci nie ozna oceniac kryteriami. A co sie tanie jak zakochasz sie w dziewczynie co ma 165?? Stwierdzisz ze jej nie chcesz bo nie spelnia wymagan??

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a nosisz te : "ubierajaca sie w sexowna koronkowa bielizne lubiaca eleganckie ciuszki : kozaki, plaszcz, spodnie biodrowki, spodniczka"

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ma wyciety szablonik jak sie w niego nie zmiesci to spuszcza ja

Gość blądyna
Podobno wiara czyni cuda, a zatem czekaj na swój ideał a ja życzę Ci abyś tak czekając nie został starym kawalerem.

Gość sedno sprawy
a jak jej urosna dluzsze wlosy niz za lopatki albo obetnie, to juz bedzie skreslona :P jak nie zalozy kozakow czy koronkowej bielizny to samo :P

Gość Andziak
koles, jestes zalosny... jak znajdziesz taka panne to ja postawie 10 tys w totka... masakra. nie wroze ci malzenstwa, bo zadna normalna kobieta by z Toba nie wytrzymala...

Gość to ideał
to jest ideał?jestem kobietą b.zbliżoną do tego opisu i mam mnóstwo takich koleżanek-to nie są wyjątki to jest normalka!!

Gość Andziak
zgadzam sie z Ciocia Zosia... a jesli trafisz na miski b, to bedziesz mial pecha...

Gość kkop
ty Taki jeden facecik! a ty nie masz przypadkiem Damian na imię? bo chyba cie znam

Gość hehehel
a jak wlosy bedzie miala niewycieniowane, to tylko sie powiesic hhheee

Gość zostawcie go
to bardzo samotny i nieszczęśliwy człowiek, to że nie ma partnerki tłumaczy tym, ze nie spotkał ideału, a tak na prawdę żadna by z nim nie wytrzymała..

Gość Macho Men
wg mnie gosciu ma racjhe opisal fajnom szmulke bo wiele dziewczyn niedba o siebie i tyje straszliwie... puzniej widac rostepy u takich, albo wogule zwisa sadlo wiec facet ma racje, moze tylko ze wzrostem przesadzil bo to wyglonda tak jakby szukal manekina ale gosciu tak trzymaj !!! tszeba miec zasady

Gość Andziak
czyzby blondyn mial charakter potencjalnej blondynki? piekny, dla Ciebie liczy sie tylko wyglad... gardze takimi kolesiami...

Gość do macho men
wytłumacz co to są rozstępy

Gość MajaMi
A może mieć nieogolone nogi? Albo meszek nad wargą? Zrośnięte brwi? Albo ogromny rzymski nos? Oczy bez koloru? Może być próżna? Może być oddana przyjaciółkom? Jeśli tak :) znam takich mnóstwo :p

Gość Andziak
o boshe... roztepy... po ciazy tez je bedzie miala...

Gość Monisia__
nie wiedziałam, że jestem prawie idealna... ;) prawie bo mam tylko 165 cm...

Gość prawie
robi wielką różnicę