Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sto100

Przeczytajcie-wypowiedz Polaka po meczu Polska Niemcy!

Polecane posty

Gość Sto100

1. Jeams "Wygrali lepsi......i zasluzono......" 2. Jeams "tez sie ciesze dla Polskiej druzyny ze tak daleko im sie udalo ale rownierz sie bardzo dla niemieckiej druzyny ciesze. Im rownierz gratuluje z calego serca. Co mnie zaskakuje ze Polacy mieszkajacy w Niemczech nie moga sie tak pogodzic ze Niemcy sa mistrzami swiata. W koncu mieszkacie tutaj w tym kraju, zyjecie i powinniscie sie dla nich takze cieszyc. To jest w koncu Sport i zawsze lepszy wygrywa. A nie zyc myslami jak 60 lat do tylu jak to czasami komentarze na Onetach i innych stronach Polskich sie pisze. czasami odnisilem wrazenie ze biora to jak wojne i nie moga przezyc porazki z Niemcami .... Co myslicie o tych wypowiedziach... Pisze na tej stronie http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3148581&start=10500

Gość Waldor
Szkoda gadac()/

Gość Danu
Jestem wsciekla. Polacy znowu odpuscili!! A mogli wygrac . Ale tacy jestesmy - bez ambicji !! srebrem byli tak zachlysnieci, ze zloto bylo obojetmne!!!!!!!!!!!!!

Gość Danu
powtarzam o d p u s c i l i. MOGLI WYGRAC!!!!!!!!Nie widzieliscie jak grali wczesniej ?????????? Polska ignorancja i arogancja gora!!!

Gość Danu
Mam mistrzostwo klatki schodowej w biatlonie, więc wiem co mówię. Jestem sportowym ałtorytetem wszechdyscyplin.

Gość Danu
Slow Wam brakuje, czy mowe odebralo pokolejnej przegranej Polakow

Gość Danu
No sie po prostu juz tylko smieje >.......

Gość Danu
nie chodzi mi o srebro zrozumcie. !!!!!!! Gra Polakow byla zenujaca! Oni naprawde potrafia bardzo duzo !!!!!

Papierowe przestan!! Oczywiscie ze sie cieszymy tylko wypowiedzi pseudo Polakow ze mamy sie cieszyc my Polacy w niemczech ze niemcy wygrali po tych upokorzeniach jakie tu nam zaserwowali to juz bezczelnosc!! A Wiem co mowie bo tu mieszkam i slyszalam i widzialam PO niemiecku,bardzo sportowo to bylo 😠