Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rabka

wczśniejsz sesja letnia !!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość rabka

co trzeba zrobić aby dziekan wyraził na nią zgode??? wiem ze osoby które wyjezdzają za podstawe wcześniejszej sesji pokazują bilet ale w tym problem ze jest on imienny pomóżcie coś wymyśleć

Gość musisz obciągnąć dziekanowi
Innegi wyjścia nie widzę.

Gość wertyuiodsfghjkl
pogadaj z le karzem

Gość ania3980
wszystko zalezy od uczelni na ktorej studiujesz, ja raz mialam wczesniejsza sesje, bylam na 3 roku, musialam napisac podanie i umotywowac swoj powod, z tym ze akurat mialam zaswiadczenie z pracy, ktora zaczynalam w konkretnym terminie, wiec nie bylo zadnego problemu zeby dostac pozwolenie na wczesniejsza sesje, z tego co slyszalam to rzeczywiscie czasami wystarczy imienny bilet, ale na pewno nie wiem, jednak powiem ,ze wczesniejsza sesja to nie jest taki wcale fajny pomysl, latalam jak glupia za wszystkimi wykladowcami a oni wymyslali mi niewiadomo jakie pytania, zeby pokazac nie wiem co, ze jak chce zdawac wczesniej to amm umiec wiecej, nie wiem, ale tak jak napisalam wczesniej wszystko zalezy od szkoly, wielu moich znajomych zdawalo wczesniej sesje i wyjezdzalo na zachod, wiec proboj, bo do odwaznych swiat nalezy