Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia x

potrzebuje kupic nieprzemakalna kurtke...

Polecane posty

Gość madzia x

ale nie mam pojecia gdzie taka dostane,cos jak wiatrowka ;-) pomozecie? aha i jeszcze jedno:gdzie nabijaja guziki do jeansow? z gory thnx ;-))

Gość może w Alpinusie
tyle że drogie jak diabli

Gość madzia x
dzieki.wlasnie w alpinusie biora jak za zboze ;-)

tanie nylonowe kurtki są tylko z nazwy przeciwdeszczowe. Dobra, NIEPRZEMAKALNA deszczówka to wydatek min. 200 zł, w każdym sklepie sportowo-podróżniczym, niekoniecznie w Alpinusie

Gość Kurtke najlepiej
kupić w sklepie i nie zawracaj na głowy głupotami, guzik nas obchodzi twoja kurtka, spadaj idiotko

{ Dobra, NIEPRZEMAKALNA deszczówka to wydatek min. 200 zł } Teraz jest czas wyprzedaży, z gorateksu widziałem po 70 zł.

chyba z gorEtexu Możliwe, nie śledzę wyprzedaży, podałam orientacyjną cenę rynkową A tak na marginesie, to już minął sezon na deszcz czy z jakiej okazji taka wyprzedaż? I gdzie konkretnie widziałes taką deszczówkę? Bo powinnam zakupić i nie widziałam nigdzie takich cen...

--> Ewa 33 I to pisze osba, która poprawiała moją ortografie. ;) Końcówki x w obcojęzycznych wyrazach spolszczamy poprzez \"ks\" :P

akurat to jest kwestia dyskusyjna, wyrazy obcojęzyczne, ich odmiana w odgóle to gdzie ta deszczówka za 70 zł?

a to sklep jakiejś sieci jest? bo jak mam dorzucić koszty benzyny i czas przejazdu do wawki, to na jedno mi wyjdzie

--> Ewa 33 No to lipa. ;) 🖐️ Nie pamiętam. Może (bardzo podkreślone) w Cerry\'m.