Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słonecznik*.*.*

Ból w dole brzucha -- czy to moze byc od jajnikow ?

Polecane posty

Gość słonecznik*.*.*

strasznie mnie dzis boli brzuch tak dosyc nisko i niewiemskad ten ból mógł sie wziasc , od czego . chwialmi mnie boli mocno , a pozniej ustaje i robi mi sie takie uczucie jak przed okresem ..... czy bolało kogos tak ? a moze wiecie skad taki bol moze byc ? wiem ze nikt tu niejest jasnowidzem ale moze miała któras podobnie jak ja ...

Gość słonecznik*.*.*
czy ktos jest na tym forum ?

Gość słonecznik*.*.*
i do tego sie bardzo zle czuje jakbym miała zemdlec ... :(

witaj w klubie bolących brzuchów mam tę samą dolegliwość przed okresem i w ciągu 2 pierwszych dni okresu ale lekarz stwierdził u mnie tyłozgięcie macicy to jest od tego w pierwszym dniu ciotki nogi odmawiają mi posłuszeństwa mam taki ból nóg że nie dam rady chodzić to też ponoć od tego pozdrawiam

Gość Ewka24
Od kilku miesiecy cierpie na bol w podbrzuszu, a teraz od paru dniu az mi sie zyc nie chce, tak boli, jajniki i podbrzusze, mam zalozona mirene i mozliwe ze to od niej, ale na usg wyszlo ze mam duza ilosc plynu w zatoce duglasa plus zmiany na jajniku, lekarz podejzewa zapalenie, ale czego to nie wiadomo, ale chyba nie jajnikow, bo nie mam wysokiej goraczki, ponadto mialam wykonywana laparoskopie i znaleziono endometrioze, usunieto laaroskopie ale bole nie ustapily wrecz przeciwnie nasilily sie jeszcze bardziej, wiec powtorzono laparoskopie i nic nie znaleziono, a podczas zabiegu wlozono mi mirene, choc jej nie chcialam, ale podobno pomaga przy endometriozie, ciagle mnie boli, nawet teraz i chyba juz dluzej nie bede czekac, usune to paskudztwo..............

co to jest ta laparoskopia na to kładą do szpitala czy robią z marszu? a chociaż w znieczuleniu??????

Gość Ewka24
do ikioo11 masz typowe objawy endometriozy, nie chce cie martwic, moze to nic takiego, moze po prostu tak sie dzije i juz, nie lekcewaz problemu, tak czy siak aby wykryc te chorobe trzeba zrobic laparoskopie, czyli operacje pod narkoza dostanie sie do wnetrza brzucha, napompowanie jak balon i za pomoca trzech roczek laparoskopu wraz z kamerka buszowanie po wnetrznosciach. Juz podczas tego zabiegu mozna usunac, czyli wypalic laserem gruczoly endometriozy

dzięki za wiadomości w poniedziałek wybieram się do gin bo jeszcze od kilku dni pojawiły się u mnie plamienia tylko nie mam pojęcia skąd dzięki pozdrawiam!!