Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgadza wam sie

Wzór na idealną parę - obliczcie sobie same .

Polecane posty

Gość zgadza wam sie

Obliczcie ile wzrostu powinien miec wasz partner i czy sie to mniej wiecej zgadza , w tym celu : wasz wzrost x 1,09 = (tyle powinien miec wasz partner) :P Naukowcy twierdzą, że odkryli wzór na idealną parę – mężczyzna musi być po prostu 1,09 razy wyższy od kobiety. Dr Bogusław Pawłowski z Uniwersytetu Wrocławskiego zapewnia, że magiczna formuła jest zapisana w naszych genach i sami automatycznie poszukujemy partnera o określonym wzroście, który zapewni odpowiednie rozmiary naszego potomstwa. "Kobiety wolą wysokich mężczyzn, ponieważ mają oni wyższy status społeczny i lepiej zarabiają" - powiedział dr Pawłowski brytyjskiej gazecie "Daily Express". "Z naszych badań wynika, że kobiety i mężczyźni dostosowują swoje upodobania do własnego wyglądu fizycznego, a w przypadku większości par sprawdza się właśnie współczynnik 1,09."

Gość pacjentka kafe
"Naukowcy twierdzą, że odkryli wzór na idealną parę – mężczyzna musi być po prostu 1,09 razy wyższy od kobiety" -jakie to proste :D :D :D Ferie maja jednak swoj urok... :D

Gość a co jesli.//
o wow, jakbym musiala wierzyc w kazda taka bzdure to bym oszalala :P moj ma "moj wzrost" razy 1,08 i tez jestesmy idealna para :P

Gość jaktotak*
Mojemu brakuje 8 cm :O

Gość ja w takim razie
bede szukal dziewczyny o wzroscie 165 cm , wzor jest idealny 🖐️

Gość amel
u mnie tez gra w 100% ale czy to az tak wazne??!!

dzwonie do mamy i każem sie rozwieść - powód: zbyt niski wzrost ojca, obydwoje przegrali życie:O 40 lat po ślubie o tym się dowiedzą😭 lece kupić jakiś centymetr i zrobie casting na faceta ze 179.85cm wzrostu:classic_cool:

Gość no to mój jest
o wiele za wysoki. Ale to co mi wyszło, to pokurcz jakiś, bo ja niska jestem :p a podobają mi się wysocy i takiego mam.

Gość skoro gra idealnie
to widocznie wazne :P

Gość shista
Ha,ha, jaka bzdura. Rozumiem, ze skoro moj maz jest cale 6 cm za niski to dr Pawlowski wrozy nam szybki rozwod:)

Cholera mój jest o 10 cm za wysoki, chyba sie pochlastam zwłaszcza że z testu na ilośc literek w imieniu i nazwisku wyszło że mamy 96 % szans na przetrwanie. Co ja mam teraz zrobić??

Gość shista shistatlen.pl
o k-wa, wlasnie sie dowiedzialam, ze zdradza mnie od 6 miesiecy :o

Gość Hmmm-ciekawe
tak tak tak - moze skrocic o 10 cm.... hehe :-)

Gość a wzor na wielkosc czlonka

obozowa wredna krowa. * Ty,a wiesz,ze moj ma tyle!!!???;) 179.5 (zawsze sobie dodaje te0.5;)) No ale jest ze mna i mi pasuje idealnie! tyle samo mi wyszlo w kalkulatorze;) Pozdrawiam 165centymetrowa dziewoszke🌻

Gość juijhh
alisa zaje****a stopka! to jakiś cytat czy sama to wymyśliłaś?