Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maskotka28

rybka i koziorożec czy to moze się udać?

Polecane posty

Czy ktoś zna szczęśliwe małżeństwo gdzie ona jest rybką a on koziorożcem proszę o podpowiedź, bo ja stoję na rozdrożu....Z góry dziękuję za Wasze doświadczenia

Gość znam taką parę
on ma zawsze rację nawet jak jej nie ma, a ona wciąż płacze i jest niezdecydowana czy zostać czy odejść

Jezu kochany co maja znaki zodiaku do zwiazku?! :o Litosci :o

Gość znam taką parę
to znaczy ona ryba, on koziorożec

Gość onarybka
ZNAM TAKA PARE okreslila to bardzo trafnie.Ja jestem w takim zwiazku i dokladnie tak jest.Juz szalu dostaje....

jestem w separacji od 2,5 mc, od 4 lat małżeństwem, a on zawsze się kłóci w listopadzie i się wyprowadza. Znowu jestem na rozdrożu, bo on znowu chce wrócić a ja znowu mam uwierzyć że będzie dobrze? Ile razy można? Ja muż jz nie wierzę a z drugiej strony nadal go kocham, wszędzie pisze że te 2 znaki to różne światy, może dziwna jestem ale nie weim co robić i chyba już tylko przepowienie mi zostały bo ja nie wiem co robić. Z jednej strony mąż z drugiej .... Nie mamy dzieci

Gość rozumiem
ja jestem ryba i taka sama jestem-niezdecydowana czy odejsc czy dac mu jeszcz ejedna szanse/(glupi ten znak ryba):P

Gość jbhcvsdbfcsherbfwhjebdf
He autorko to ci cos powiem:) Mam przyjaciolke koziorozca:)i to samo zawsze w listopadzie sie rozstaje ze swoim chlopakiem(wodnik)sa juz ze soba 5lat i co roku jest to samo:oon w listopadzie go zdradza i nie sa razem ok 2-3miesiecy:o a pozniej on jej wybacza:o I tak jest co roku:omasakra:o nie wiem czy to zbieg okolicznosci czy jak:)ale tak jest:)

Od kiedy przestałam czytać horoskopy i sie nimi sugerowac nie mam problemow tego typu :) 🖐️

Gość cholera rozwod
NIE WIAZAC SIE ja tak mam - cholera , szykuje sie rozwod

Gość cholera rozwod
maskotka u mnie tak jak u Ciebie ,tylko ze my mamy dziecko MASAKRA , powroty i rozstania te znaki sa nie dla siebie u mnie szykuje sie rozwod

Gość cholera rozwod
maskotka u mnie tak jak u Ciebie ,tylko ze my mamy dziecko MASAKRA , powroty i rozstania te znaki sa nie dla siebie u mnie szykuje sie rozwod

Gość cholera rozwod
maskotka - my tez 4 lata malzenstwa :D czy to zbieg okolicznosci , on zawsze ma racje , moio ze jej nie ma , jak napisal ktos u gory , MA SA KRA nie wiazac sie od nowa , no chyba ze znowu bedzie szykowalo sie rozstanie :D

Gość tez ryba
co za bzdura! to zalezy od czlowieka. Ja jestem ryba i jestem z koziorozcem od pieciu lat i wciaz uwazam ze to wspanialy facet. Wszystko robi w domu, duzo rozmiawiamy, jest czuly i opiekunczy. Nie mozna sie sugerowac znakami zodiaku.

owszem on jest wrażliwy,ale i wybuchowy i zawsze odbija mu w listopadzie zwłaszcza jak sobie poczatuje a te panienki sa takie głupie że we wszystko uwierzą i sms mu czułe słowka a on jest w siódmym niebie aż niewytrzymałam i wyrzuciałam go z domu a teraz on czuje sie zagrożony bo żadna go nie chce a mnie no cóż jestem ładna młoda może kogoś znajdę hihihi:)