Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała mi*

chce miec dziecko juz a moj chłopak dopiero za rok ?wpadka- jak to zrobic ?

Polecane posty

Gość mała mi*

tylko prosze mnie nie potepiac , chce miec dziecko poprostu chce je miec a moj facet tez je chce ale dopiero za rok a ja juz wiec on uwaza a ja nie , ale i tak nie ma to dla mnie efektu zadnego . Więc moze mi cos pradzicie żeby ta istotka sie pojawiła w naszym życiu :)

Gość mała mi*
:)

Gość wpadka nie jest...
... dobrym pomysłem. Jeżeli on nie chce jeszcze to ja Ci radzę poczekać jednak. Rok to nie wieczność,a przez taką wpadkę możesz sobie narobić kłopotów.

brak slow normalnie..ileTy masz lat dziewczyno????????????

Gość wpadka to zalezy
czy mozez podjac ryzyko samotnej ciazy i maciarzynstwa. ja zaryzykowalam wpadke, bo bardzo chcialam dzidziusia, a on sie z tym nie liczyl, dowiedzial sie o ciazy to prawie miesiac trawil informacje, wysylajac tylko sms-y - nawet mile, potem nagle obudzil sie i 2 miesiace szalał z milosci (doslownie) spotykalismy non i nie daj Boze, zebym mu zeszla z oka. Teraz jestesmy na etapie, ze koledze sie odwidzialo juz wszytko i ja i dziecko, wiec zostalam sama, probuje nawiazac kontakt, ale nie wychodzi. co bedzie dalej sie okaze. a zwiazek trwal 4 lata. a wiec decyduj.

mamy takie czasy(antykoncepcja itd) ze obydwoje rodzicow powinno wykazac chęc posiadania potomstwa, nie mowie tu o ewidentnej, przypadkowej wpadce, gdzie oboje nie mieli pojacia, albo lioczyli na szczescie pomysl ze zawiedziesz go swoim zachowanie, ma prawo byc przygotowany do tej roli, postawiony pod scianą przestanie ci ufac

Gość a to niby tak dużo
A nie wytrzymasz przez ten rok?

jesli chłopak chce dziecko za rok a nie teraz to musi byc ku temu powód... jesli go kochasz to zaakceptuj ta decyzje i poczekaj. A co maja zrobic kobiety ktorych faceci wogole nie chca miec dzieci? Ciesz sie ze Twoj wogole chce.

Mysle ze rok to nie jest tak długo by chwytac sie takich pomysłów.Znam przypadek dziewczyny która zaaranzowała wpadke po 9 latach bycia razem..mieli wtedy ona 27 lat gosc 30 i migał sie i od slubu i od dziecka. Im sie udało, tzn. gosc postawiomy przed faktem dokonanycm okazał sie naprawde super facetem, w sumie to nie wiemy czemu wczesniej miał takie opory. Ale to przypadek sporadyczny, wiec polecam odwaznym...lub sfrustrowanym. :-P

Gość jesli oboje jestescie wolni
to smigaj z wpadką, bo jutro bedzie futro.