Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iloniczek

plamienie Odpiszcie szybko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Jutro robię test ciążowy...staramy się z mężem o dzidzie.... Z godzinke temu po obiedzie kochalismy się i po wszystkim zobaczyłam krew, a właściwie takie różowawe zabarwieni. Co to może być? Czy mam sie obawiać?

Gość taka jednaaa
palmienia to sie mgoa bac kobiety ktore zaszly w ciaze! a nie ktore planuja!!!!!!!

Ale ja mam wszystkie objawy ciązy.... tak się boję! jedną ciązę juz poroniłam :(

Gość majua
czyli przyszła @ . Powodzenia w następnym cyklu

Gość Może to być
zarówno plamienie przez usadowienie się jajeczka w macicy a też po prostu plamienie w dniu owulacji jak i plamienie spowodowane samoistnym poronieniem.Wszystko zależy od tego w którym dniu cyklu jesteś a tego NIE NAPISAŁAŚ

Gość taka jednaaa
panikujesz i denerwujesz -co ja mam mowic w 5 miesiacu jestem i co chwile cos nie tak

taaa...początek ostatniej @ był 11 stycznia! A w grudniu odstawilam tabletki, ostatni cykl mial 41 dni. Mam prawo panikować, jedno dzieciątko juz straciłam :(

Gość taka jednaaa
Illoniczek a w ktorym miesiacu stracilas?

Gość zrób test
zaraz, a jeśli wykażę ciążę to idź na pogotowie

Gość Może się mylę ale
po odstawieniu tabletek należałoby kilka miesięcy poczekać z \"planowaniem\" dziecka.

ja plamienia mialam zawsze no moze prawie zawsze po wspolzyciu bo juz chyba taki moj urok:-( ale na pocieszenie poweim ci ze jak zaszlam w ciaze to w pierwszym miesiacu tez mialam plamienie i wszystko jest dobrze. za 2 tyg mam porod takze glowa do gory.

ja plamienia mialam zawsze no moze prawie zawsze po wspolzyciu bo juz chyba taki moj urok:-( ale na pocieszenie poweim ci ze jak zaszlam w ciaze to w pierwszym miesiacu tez mialam plamienie i wszystko jest dobrze. za 2 tyg mam porod takze glowa do gory.

jak dalej będe plamic to zrobie test dzisiaj. Kurde, ze tez zawsze mnie takie cos spotyka. :/

Ty Moze sie mylę, jednach raczej nie masz racji...im wczesnij po odstawieniu próbujesz tym większa szansa na zajście :) Nie trace głowy, mam nadzieje, ze wszystko będzoe OK!

Ja podczas 1 cyklu starań też dostałam lekkiego plamienia łudziłam się, że to początek ciąży bo jajeczko zagnieżdża się w macicy po dwóch dniach dostałam typową @ :( Teraz też mam takie plamienie prawie nie widoczne ale jest a @ powinnam dostać dziś lub w ciągu dwóch najbliższych dni...więc czekam ale już ze znacznie mniejszą nadzieją niż poprzednio:(

Ja też się nie czuję na @ i sama nie wiem co mam myśleć...wiem jedno czas pokaże co dalej....

Gość Może to być
Czy ja śnię? Jesteś po poronieniu i w czasie gdy możesz być w ciąży jeszcze się kochasz z facetem? Trochę rozumu kobieto!

No i cóż z tego? lekarz mi nic takiego nie odradzał. A poronienie zdarza się co 5 kobiecie i nieoznacza jakiegos wyroku.

Gość do madziahejjj
spadaj z tym forum tego typu fora sa beznadziejne kafeteria nie ma sobie rózwnych jak bysmy chciały to przeszłybysmy ale nie chcemy ktos ci płaci za naciganie ludzi, ile dostajesz od osoby?

Gość Może to być
Lekarz nic nie powiedział? W takim razie co to za lekarz! Sądząc po tym co piszesz to nie zależy ci wcale na dziecku więc daruj sobie zakładanie tego typu topików!

Ale naprawde nie miałam o tym pojęcia! Plamienia już nie ma, to bylo tylko takie jednorazowe, przez chwilke. A na okres dalej sie nie czuje. Mówicie, ze nie powinismy sie już kochac?