Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobieta86

Kobieta w wojsku

Polecane posty

No z tym dalej to zobaczymy :D w kazdym razie napewno jak znajde kogoś dam wam znać :D

Gość pytajkkkaaa
a jest ok bo widzę że kibic Wisły :)

Gość pytajkkkaaa
no ja tak przez męża ajego zdanie w ej kwestii jest zdecydownie najważniejsze :)

No ja przez zołnierzy ze kompanii którzy bardzo dzielnie kibicowali wiśle :)

Gość T.S Wisła Kraków
pytajka i tu masz100% racji co do tego ze nie wazny jest zawod kobiety,ona ma dawac cieplo i zrozumienie facetowi a my juz wiemy jak sie odwzajemnic.Przeciez wszystko co robimy to dla was a nie dla wlasnej przyjemnosci:))

Gość pytajkkkaaa
Jeszcze 1 sprawa !!! Posłuchaj szczęśliwej mężatki :) z kilkuletnim stażem - jeżeli przekraczasz bramę jednostki staraj się zostawiać pracę za sobą (czasem to trudne), ale w związku partnerskim jest to istotne przy każdym zawodzie). Nie mówie by nie rozmawiac o pracy (fajnie dzielić się wrażeniami i tymi lepszymi i gorszymi) ale żołnierzem jesteś WYłąCZNIE !!!! na terenie jednostki. Ozn. to że nie robimy naszym mężczyzną ; musztry i nie traktujemy ich jak szeregowców :) nie rozkazujemy i nie dajemy czasu operacyjnego - na wykonanie czynności :). Mężów nie wysyłamy na rejony (kto wojskowy wie o czym pisze :) - ani na siłę nie zrzucamy na nich "kobiecych" obowiązków - bo uwierz mi - że w przyrodzie jest pewna równowaga i nie warto jej zachwiać ;). PO PRACY jesteśmy ich KSIężNICZKAMI :).

Gość T.S Wisła Kraków
No to ja wlasnie o tym mowie a ja swoje odsluzylem w bartach:D wiec swoje wiem:D

To to ja wiedziałam ze po za bramą jestem zwykłą kobieta i w domu mam nie robic wojska :) Ale dziękuje że napisałaś bedę o tym pamiętać :)

Gość T.S Wisła Kraków
Kazda kobieta dla swojego faceta jest królewną:)

Gość ja Ci powiem
byłam w łazience :-) bo czas powoli do łóżka :-( mam nadzieję, że nam się ten topik rozwinie, bo jesteście bardzo ciekawymi osobami i chętnie bym z Wami jeszcze pogadała :-) kobieta 86 🌻 pytajka 🌻

Ja Ci pwoeim napewno bedziesz miała okazje z Nami jeszcze pogadać :) Zresztą w profilu mam podany adres e-mail jesli chcesz prosze bardzo możesz napisać :) Pozdro :P

Gość pytajkkkaaa
DOBRA I JA UCIEKAM SPAć :) JESZCZE ZADZWONIę JAK MOJEMU MEżOWI MIJA SłUżBA I UCIEKAM SIę WYSPAć - JUTRO MAM LOTY NOCNE I ZAMIERZAM DłUUUUGO SPAć Z MOJA CóRCIą ( MAM NADZIEJę, żE UDA SIę PRZYNAJMNIEJ DO 8:00 hhh :)) POZDRAWIAM

No ja tez ide spac na 6 rano mam być na JW,ćwiczenia na OSF-ie mamy :P Pa :*

Gość T.S Wisła Kraków
no z tego co wiem to w bartoszycach jest najlepsza jednostka sam tam bylem to wiem,gadalem z kumplami to atmosfera tam jest najlepsza:)

Gość Jonasz222
Kobieta w wojsku świetnie mi sie podoba bardzo !

Gość xxx slimak
Nikt się już nie wypowiada co jest ?