Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obolała

Piersi pękają mi z bólu! Pomocy!

Polecane posty

Gość obolała

Dziewczyny!Pomocy! Co to moze byc??? Zwykle piersi pobolewaja mnie delikatnie przed owulacją czyli ok 12-13 dni cyklu, potem przechodzi to zupełnie i zaczynają pobolewać troszke mocniej przed @ czyli ok 24-25 dni cyklu. W tym miesiacu od czasu owulacji, kiedy to delikatnie pobolewały, owulacja minęła a ból piersi nasilał sie z każdym dniem. Bolą mnie do dziś, a jestem juz praktycznie przed @. Bolą okropnie, są ociężałe, wielkie, jak przychodze do domu to pierwsze co robie to ściagam stanik! Ciążą mi cały czas! Co to moze być??? Czy któraś z Was tak kiedyś miała?? Mam nadzieje ze po okresie przejdzie...

Gość olaolaaa
Mnie też jakiś czas temu strasznie bolaly piersi. Nie mogłam nawet leżeć na boku, ruszyć ręką itp. poszłam do ginekologa i okazało się ,że wszystko jest dobrze a to jest jakis stan zapalny.Lekarka jakos to nazwała ,ale niestety nie pamiętam .Dostałam tabletki ,ale samo przestało boleć ,bez tabletek .Mówiła ,że to może być od dźwigania ,od zimna .Ale lepiej idź do lekarza ,bo z piersiami nie ma zartów.

hmmm mnie też zazwyczaj bolały tak z tydzien przed okresem!A w tym miesiący było zupełnie inaczej!Jak zaczęły boleć około połowy cyklu tak bolą do dziś! Okazało się, że to ciąża :) PS. tylko bez paniki, bo to, że bolą CIebie to nie znaczy, że tez jesteś w ciąży :) Pozdrawiam!