Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mruk30

POMÓŻ CHOREJ SYLWII

Polecane posty

Gość mruk30

Co prawda temat już jest o tej treści ale zakłądam ponownie..m.in w celu podtrzymania mojego kolegi na duchu....,aby zobaczył wiecej wpisów w ksiedze gości. "Proszę o odwiedzenie stronki www.sylwusia.ovh.org którą stworzyłem dla mojego kolegi, a włąściwie dla jego ciężko chorej córki. Ten "portal" nie jest stroną żadnej fundacji, powstałą z potrzeby serca i na prośbę rodziców Sylwii. ze swojej strony mam prośbę o rozpropagowanie jej wśód swoich"internetowych" znajomych. Dzieki wędrowcom internetu rodzice Sylwii mają już dość pokaźną grupkę ludzi dobrej woli z którymi utrzymuja kontakty mailowe. Ponadto poproszę o wpis do ksiagi gości- bo NADZIEJA to również to co jest olbrzymim darem. DZiekuję.

Gość prosze bardzo.............
:DTrzymam kciuki.

Gość czy aby na pewno jest chora
czy to pic? spotkałam się z taką stronką i okazało sie po jakimś czasie, ze wyłudzano kasę od internautów.

Gość mruk30
na pewno nie jest to pic , jest to mój kolega z pracy, poza tym na stronie są jego wszystkie dane adresowe, .łącznie z telefonem komórkowym, historia choroby, rozumiem że nie brakuje naciągaczy ale z tę rodzine ręczę.