Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szlona 30

czy zdarzyło się wma,że fantazja się spełniła

Polecane posty

Gość szlona 30

Jestem 35 latką. Przespałam się z młodszym ode mnie 15 lat chłopakiem. Co ciekawe kiedyś o tym marzyłam. Nastąpiły okoliczności kuszące i zrobiłam to. Ten chłopak jest z śasiedztwa. Boję się konsekwencji mojego cznu! komus sie to zdarzyło

Gość szlona 30
Nie na szczescie nie. zna go mója rodzina cała i mąż. Boje sie szantazu

Gość ale czad
chociaż dobrze cię rżnął???????

Gość zerznieta nie na snie
ales wstydu narobila mezowi, dzieciom, rodzinie.. na pewno wszyscy jego kumple wiedza, ze cie rznal... kara musi byc ha, ha, ha -P

Gość ja raz widziałem
raz widziałem jak goście opili i dobierali się do opiekunek na wycieczce. Ale czad. Baby w ogóle nie pamięytały rano co się stało.Szkoda,że tego nie nagrali. Takie mamuski pijane, dopiero im puszczają hamulce!!!!!!!

no tak poniosło cie ..zrobiłaś to pod nosem męża ja miałam ochotę na sex w łazience na umywalce w jakiejś knajpie --spełniło sie...no pewnie dla tych którzy rżną sie co dyskoteka to pikus ale dla mnie ..było zajefajnie--właściwie zaliczyłam parę takich ciekawych miejsc w stylu winda --i wszystko z mężem jaki wstyd...musze to powtórzyć bo to dawno było;)

Gość crazy beach
Zrobiłam laskę mojemu chłopakowi w autobusie z tyłu, było autobus wypełniony ludzmi.