Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzena od rosołu

kto pamieta pogrzebowego?

Polecane posty

Gość Marzena od rosołu

Słuchajcie był to taki chłopak , młody, który pracował tam i polubił to. Ja od lat byłam bezrobotna i nie wyobrazałam sobie pracowac na składowiskach odpadów a juz nie mówić o myciu ciał nieboszczykom. Wyobrazcie sobie,że jak mnie przypiliło z kasą(dzieci na utrzymaniu, alimenty mam, zasiłki , moja mam nas utrzymuje, wspiera. mam internet, jedzenie, no ale tak nie wolno wiecznie. postanowiłam udac się do zieleni miejskiej za pracą. Nie chciałam fizycznej takiej , ale jaką kolwiek np przy sprzataniu. zaproponowali mi własnie mycie ciał. Niechciałam, ale pomyslałam o Pogrzebowym,że dał radę. Spróbowałam, srałam na widok ciał,żygałam.spac nie mogłam, depresji dostałam. Popracowałam 4 dni . uciekłam. I znów bezrobocie.

Gość też bezrobotna
A dlaczego rzygałaś? Dlaczego? Ze strachu czy z obrzydzenia? I ile za to płacą?

Gość Marzena od rosołu
rzygac się chce od smrodu jaki tam jest. Nie da się znieśc tego, okropność. Zatrudnili mnie na pół etetu do pomocy bo błagałam o pracę. Niesądziłam ,że nie dam rady, oni przypuszczali, dlatego dali na próbę. Nie sprawdziłam się.Nie przepracowałam nawet miesiąca, niedostałam nic. nawet 10 zł nie dali, głupio mi było o 10 zł sie bić, i tak ich zawiodłam.

Gość wściekły pudel
pogrzebowy podobno zmarł, ale może to tylko plotka