Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Dlaczego jak wczodzę na fotkę.pl to

Polecane posty

Gość

za każdym razem wyrzuca mnie z sieci ??? Zaraz mnie krew zaleje wie ktoś z was ?

Gość potrzebuje szybko
bo zab nie wpuczszaja

Gość zainteresowana klimatem
no ja mam identycznie pytaja czy wysyłac raport o błedach i inne bzdety też mnie to strasznie irytuje dlatego dołączam się do pytania

a wejdz przez inną przeglądarkę www. będziesz wiedziała, czy ta, z której do tej pory się uszkodziła czy ogólnie problem gdzie indziej.

ja sprawdziłam i to samo : "wystąpił problem z aplikacją iexplore.exe i zostanie ona zamknięta. przepraszamy za kłopoty. jeżeli jesteś w trakcie pracy, informacje nad którymi pracujesz mogły zostać utracone. przekaż informacje o tym problemie firmie microsoft. został utworzony raport o błędach który możesz wysłać aby pomóc w ulepszniu aplikacji iexplore.exe. raport ten bedzie traktowany jako poufny i anonimowy. aby zobaczyć , co zawiera raport o błedach kliknij tutaj i jest jeszcze: wyślij raport o błędach nie wysyłaj

Gość notyleczek
hyhyhy ale jazda :) goscie napisali strone co wykrzacza glupiego internet explorera :) ja go na szczescie nie uzywam i u mnie dziala :)

a można się jakoś przenieśc?

Gość notyleczek
a, jeszcze mi sie przypomnialo: pewnie na dniach pojawi sie nowa paskuda co atakuje komputery uzywajac wlasnie tego bledu w internet exploderze :):):)

to czego używac zamiast expolora? i jak sie pprzeniesc?

napisalem, by sprawdzic czy problem pojawia sie tez na innej przeglądarce, np opera czy firefox.

Gość f29
U mnie na firefox'ie 2 dziala OK. Sprawdzilem tez na IE7 no i niby strona glowna sie laduje poprawnie, ale to moze zasluga moich zabezpieczen antyreklamowych, ktore m.in. wycinaja wszystkie flaszki

bo jesli na innych przegladarkach tez bedzie problem to prawdopodobnie uszkodzona wtyczka flash. ja mam ten problem. firma adobe nie popisala sie tworzac wtyczke flasha dla linuxa. nic nowego..

Gość f29
Heh, to to spoko - to samo moze byc na windzie :) Czyli mozna sie spodziewac na miesiac krytycznej aktualizacji do wtyczki flash na windows update :) A tak swoja droga, ciekawe kto wypuscil taka zwalona reklame co wykrzacza przegladarki - powinni takiego przykladnie ukarac, bo nie sprawdzil czy jego "dzielo" wogole ma szanse dzialac w przegladarce internetowej...

windows nie wypuszcza aktualizacji wtyczki flasha. nowsze wersje trzeba samemu instalować ;-) ale zdarza się, że wtyczka jakoś się uszkodzi lub coś w windowsie będzie namieszane i sam system zacznie negatywnie wpływać na animacje flash. poza tym, przykładem niewłaściwie zrobionej strony jest strona heyah.pl ale osoby wtajemniczone od dawna o tym wiedzą.

Gość f29
Hmm, kiedys na WU byly jakies aktualizacje do flasha, ale to pewnie to tej wersji co jest zaraz po instalacji w systemie. Wiele osob pewnie jednak poinstalowalo sobie juz nowsze wersje z Adoba, wiec chyba masz jednak racje ;)

windows po instalacji systemu nie ma w sobie ani javy ani flasha