Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARTWIACA SIE...

SPRAWA OKRESU/KRWAWIENIA PRZY TAB.ANTY...WAZNE!!

Polecane posty

Gość MARTWIACA SIE...

prosze powiedzcie mi jak wyglada to u Was...czy macie zawsze tego samego dnia w ciagu tej 7-dniowej przerwy okres?czy to moze sie przesuwac...?bile bierzecie tabletki i jak dostajecie??prosze napiszcie...

ja bralam ponad 2 lata przez pierwsze 6 mscy dostawalam zawsze w srody potem mi sie przesunal i dostawalam w czwartki a potem znowu mi sie przesunal i dostawalam w piatki ;) także przez 2 lata brania przesunął mi się @ o 3 dni ale spoko takie coś się zdarza i to nie oznacza nic złego :D

Teraz nie biorę tabsów, ale kiedyś brałam i przez ponad rok dostawałam okres zawsze w piątki do 15-tej. Bardzo mi się to podobało, bo wiedziałam, kiedy go dostanę i nie było głupich niespodzianek. Poza tym skończyły się w tym czasie bóle brzucha i zmniejszyło krwawienie. Brałam Diane-35, ale bardzo po nich przytyłam, więc nie polecam.

Gość MARTWIACA SIE...
dzieki:) no bo ja zawsze dostawalam w czwartego dnia,potem po poltora roku dostalam raz piatego rano,no i potem znow czwartego,tyle ,ze jak zawsze tego 4 dostawalam w godzinach porannych ,to zaczelo to byc coraz pozniej,no i tak ostatnie chyba ze 3-4 miesiece dostawalam ok 20-21...ale wczoraj nie dostalam i dzis do teraz nie mam:(...

Gość MARTWIACA SIE...
no ja tez biore diade,ale mi wlasnie bardzo odpowiadaja.ale teraz nie wiem czemu nadal nie ma okresu:(bralam regularnie ,sumiennie pigulki...kazda...

martwiąca sie ---> czasami po długim okresie zażywania @ może się nie pojawić wogóle ;) ;) i to niekoniecznie oznacza, że jesteś w ciązy po prostu tak sie czasami dzieje i już ;)

Gość MARTWIACA SIE...
dziekuje ...troche mnie to pocieszylo,ale i tak boje sie i martwie...biore wlasnie tab.po to aby dzidzi nie bylo i przestrzegam regularnego brania...//jednak obawy sa...ale chyba nie sa jakims dziwnym zjawiskiem w tej sytuacji...?!

tzn wiesz ja bralam ponad 2 lata i zawsze dostawalam @ ale czytalam, ze niektóre dziewczyny po dlugim braniu okresu nie dostawaly wiec chyba jest taka opcja a jak nie dostaniesz przez kilka nast dni to zrob test dla swietego spokoju bo wiesz tabletki nie daja 100 % pwnosci wiec jakies tam minimalne ryzyko zajscia w ciaze jest