Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilka G

Dziewczyny czy was podnieca taka sytuacja

Polecane posty

Gość kamilka G

Jest super facet, krązą o nim pogłoski, cudowny kochanek, fantastyczny gość. pojawia się na imprezie gdy jesteście z mężem. Atrakcyjny singiel pośród mężatek. Jak się czujecie. Nie ma w was tej ciekawości, zafascynowania...

Gość ona jest
myslę że to temat drażliwy.....

a potem płacz :)))))))))))) dziewczyny, mysleć nalezy głową- anie macica jak napisała któras gdzies tam :))))))))))))))

Gość Atrakcyjny Singiel
Heeeeeeee!Właśnie3/4 myśli tzw. macicą. Widzę te spojrzenia...please fuck me......

Gość spróbuj go..
niezobowiązująco ale tylko raz bo jak się wciągniesz nie bedziesz mogła przestać

Gość Atrakcyjny Singiel
HaHa ile ja takich niewinnych wyciągnąłem.Szkoda tylko ich męzusiów i chłopaków. Cóż w seksie nie ma sentymentów!!

Gość kamilka G
Korzystacie z okazji kiedy mąż zajmie się rozmową z facetami o polityce i idziecie z facetem do ubikacji.

Gość Atrakcyjny Singiel
Ha Ha na imprezach na ogół mało razy mi się zdarzało, choć po alkoholu kobiety stają się bardzo ,,lużne". Przeważnie delikatnie umawiam się na takich imprezkach. A potem nie chca przestać. Najbardziej żarłoczne są tak zwane ,,atrakcyjne zony starszych prezesów":)

Gość szczocha
Nic mnie w tym nie podnieca. Tak samo nie podniecają mnie nigdy żadni ratownicy , trenerzy na siłowni i instruktorzy jazdy konnej. Do nich się slini połowa obecnych pań , a mnie się chce z tego smiac. Bo kazdej z nich się wydaje , ze to jej zapatrzenie to "cos wyjątkowego". Tacy goście , atrakcyjni single miedzy babami , to zwykle goscie , którzy dla tego efektu spędzają godziny przed lustrem. I te babskie spojrzenia zapewniają im dobre samopoczucie tego wieczoru. Jak czasem gdzies ide bez meża, to też lubie się odstawic i niby przypadkiem wlexćw takie towarzystwo , gdzie są goście z żonami - i sprawia mi przyjemność , jak one mnie chcą zabic wzrokiem :P

Gość Atrakcyjny Singiel
Sam potwierdzasz moje słowa Ciebie też wyciągnąłbym hehehe na spokojnie!!

Gość Atrakcyjny Singiel
Kto wie, kto wie....

Gość Atrakcyjny Singiel
wszystko się może zdarzyć....każda kobieta mówi nigdy!!W życiu!!Kilka chwil, dobry bajer, wdzięk i gracja okoliczności zdarzenia i przy tym manipulacja.

Gość Atrakcyjny Singiel
Pewny nie jestem zawsze podchodzę inna taktyką. Naczytałem się ksiązek z zakresu manipulacji, psychologii itd. To działa przy wykorzystaniu wdzięków i urody. Nie mam litości!!

Gość Atrakcyjny Singiel
Ale widzisz...mam jedną wadę....rozpalam kobiety do białości emnocjonalnej....tak ,że mówią niemalzę z zamkniętymi ustami ,,please fuck me" i wiesz co robię....????

Gość wicki ticki nie podniecaj sie
tak. jest cale mnostwo innych co poleca za takim;):P

Gość Atrakcyjny Singiel
Dzięki wiesz widziałeś trochę życia i kapujesz to! Smutne to jest ale w seksie nie ma litości

Gość OrlandoBlue
Mądre dziewczyny są wierne

Gość Atrakcyjny Singiel
Mądry moądra....ale potrzeby te same i fantazje. PSYCHOLOGIA ludzie to działał!!

Gość Do Singla
A ....szczęślwy jesteś? Bo do domu jak wrócisz, to pustka co? I wyraz oczu coraz bardziej tępawy...