Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pustelniczka28

Zostalam wychowana z mysla, ze kazdy facet zdradza

Polecane posty

Gość pustelniczka28

Efekt jest taki, ze mam 28 lat. Moj jedyny , byly facet zdradzil mnie po 4 latach. Wszedzie slyszalam, ze kazdy facet w koncu zdradzi i nie potrafie sie juz zwiazac z mezczyzna. Zyje sama jak pustelniczka.

Gość pustelniczka28
oj efekt jest taki ze nie potrafie ulozyc sobie zycia-to mialam na mysli

Gość lucky strike.
to się nazywa efekt samospełniającego się proroctwa

matke zostawil ojciec? jak to bylo? czemu wpajala cie w takie przekonanie? a nawet jesli nie trzeba zawsze o tym wiedziec ;)

Gość arturroo gatttii
nieprzystosowawcze schematy :classic_cool:

Gość pustelniczka28
tato nie zdradzil mamy ale malzenstwo nie bylo udane. mam wszystko za niego robila a on ciagle umieral. Zwiazek bez milosci, typowa wpadka. Moje kolezanki ciagle rozstaja sie z facetami. Co raz slysze, ze on zdradzil lub spotykal sie z inna. Moglby ktos powiedziec, ze pewnie w takim srodowisku sie obracam! Nie! Obracam sie w kregu ludzi wyksztalconych, inteligentnych. Wszedzie w gazetach, w internecie, w opowiesciach moich kolezanech, rodzicow, siostry, kuzynow slysze o zdradzie lub rozstaniu. Nie znam zadnego normalnego zwiazku. nigdy nawet o takim nie slyszalam bo przeciez i tak w koncu ludzie sie rozstaja nawet jak przez 15 lat jest ok.

Gość lucky strike.
a dookoła mnie są same szczśliwe pary, w moich związkach też nie było zdrad (przynajmniej fizycznych;) ) ....może ja mieszkam w dziwnym miejscu;)

Gość taka tam xxxzzzyyy
tak zgadzam sie z Toba dlatego nigdy nie wyjde za maz a interesuja mnie tylko wolne zwiazki,bo po co dac z siebie wszystko,a potem i tak malzonek kopnie w tylek(lub na odwrot),ja juz niczego w zyciu nie jestem pewna

Gość pustelnik 38
bzdury! Znam takie związki, udane, wieloletnie, bez zdrad! Oczywiście rozstanie, zdrady są, ale nie dominują! Sam nie dopuszczam myśli, że mógłbym coś takiego zrobić, ale w sumie jestem pustelnikiem ;)