Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 18, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chamkaaaaaa Napisano Luty 18, 2007 wyrwales sie z konopi i mam nadzieje ze niedlugo nas jeszcze podreczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chamkaaaaaa Napisano Luty 18, 2007 chyba nie zamierzasz nas dreczyc az znajdziesz dziewczyne? zlituj sie, to moze trwac wiecznosc :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapewne pochodzisz Napisano Luty 18, 2007 z Saturna i chcesz nas dręczyć do chwili, aż znajdziesz dziewczynę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 18, 2007 Właśnie tak zamierzam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale wątpię by Napisano Luty 18, 2007 kafeteria istniała jeszcze przynajmniej 60 lat...:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za jakie grzechy Napisano Luty 18, 2007 niektórych zadręczyłeś na śmierć, zlituj się nad resztą i..... odejdź wreszcie i nareszcie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 18, 2007 to może zorganizujemy Ci tu jakąś dziewczynę? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 18, 2007 Nie mam absolutnie nic przeciwko zorganizowaniu mi dziewczyny:)!!! A kogo już zadręczyłem na smierć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ostatnio wypsuzczali Napisano Luty 18, 2007 ze szpitala, musiałeś się załapać, bo tam nie ma internetu tylko ściany obite gąbką a lekarze noszą klamkę w kieszeni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za jakie grzechy Napisano Luty 18, 2007 tych, których z nami tu dziś nie ma..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chamkaaaaaa Napisano Luty 18, 2007 Nigdy nie miałem dziewczyny 23 teraz ja mam ambicje cie podreczyc- zadna niestety cie tutaj nie zechce przykro mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łączenie tematów Napisano Luty 18, 2007 18:21 chamkaaaaaa nie masz dziewczyny, nie umiesz sie soba zajac- nudny z ciebie czlowiek i dlatego tu siedzisz i piszesz durnoty 18:22 Nigdy nie miałem dziewczyny 23 a czy wy nie marnujecie tu czasu tak samo jak ja? 18:22 nieeeee tu dziewczyny nie znajdziesz wiec nie drecz..idz dreczyc na czacie 18:22 hopsasa albo szukasz dziewczyny albo ci się nudzi albo szukasz dziewczyny i ci się nudzi albo jeste dziewczyną i ci się nudzi albo jesteś żonaty i ci sie nudzi albo 1000 innych powodów 18:22 i może jeszcze myślisz, że poznasz kobitę na kafe... 18:24 za jakie grzechy jak już tu jesteś to trudno - przeżyjemy, ale DO CHOLERY przestan zakładac tyle tyle tematów!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18:24 chamkaaaaaa nie marnujemy. bo chcemy sie dowiedziec konkretnych rzeczy, a nie pytac po raz 100 ludzi dlaczego jest sie takim beznadziejnym gosciem jak ty to robisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poświci się chętnie Napisano Luty 18, 2007 Stefan z bloku C Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chamkaaaaaa Napisano Luty 18, 2007 jeb sory zadna :) jeszcze mi zycie mile jak dobrze ze mu temty pozlepiali hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łączenie tematów Napisano Luty 18, 2007 Niecierpliwei czekam na zorganizowana przez was dziewczynę dla mnie!!!!!!!!!!!!! 18:30 Nigdy nie miałem dziewczyny 23 18:32 Nigdy nie miałem dziewczyny 23 18:32 to ja też poczekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anusiaa_22 Napisano Luty 18, 2007 Wyślij fotke na meila, jak mi sie spodobasz to moge sie z Tob umowic - co ty na to? Moj meil: kamilka144@op.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mogę dać ci adres mojej znajom Napisano Luty 18, 2007 http://hometown.aol.com/rufflife3628127/images/ugly%20girl.jpg po kocha cię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 18, 2007 nie ze mną te numery bruner!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chamkaaaaaa Napisano Luty 18, 2007 anusiaa_22 i wybzykaj go tak zeby byl szczesliwy do konca zycia a nam na forum podrzuc jego foto zebysmy sie mieli z czego posmiac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 18, 2007 niedoczekanie!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anusiaa_22 Napisano Luty 18, 2007 No to nie...siedź dalej przed kompem i narzekaj na samotność...Straciłeś wielką szansę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 18, 2007 szansę na to, żeby moja fotka znalazla sie na kafe jako posmiewisko, to rzeczywiscie szansa;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bez przesady........ Napisano Luty 18, 2007 nie najeżdżajcie tak na niego!!! nigdy........ jest nawet fajny, czasami - jak ma dobry humor:) ale dzisiaj chyba nie...:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jikol. Napisano Luty 18, 2007 pośmiewisko??????? muwiłeś ze przystojny jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chamkaaaaaa Napisano Luty 18, 2007 hahaha jak ja mam dobry humor to tez jestem grzeczna :) ale dzisiaj niestety nie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 18, 2007 tak ale i tak zrobilyscie ze mnie posmiewisko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 18, 2007 zrobilibyście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chamkaaaaaa Napisano Luty 18, 2007 jikol. hehe i wydalo sie jaki z niego lowelas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anusiaa_22 Napisano Luty 18, 2007 Skąd wiesz, że pokazałabym Twoją fotkę na kafe? Zapewniam Cię, że nie zrobiłabym tego...No ale jak chcesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach