Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrówka 123

KTG ile kosztuje to badanie???

Polecane posty

Gość mrówka 123

jak to ile? ja dostawalam na to skierowanie od gina, chodzilam codzinie do szpitala z powodu niskiego tetna dziecka wczesniej chodzilam codzinnie do przychodni i nic za to nie placilam po terminie porodu chodzi sie do szpitala

Przeważnie nie kosztuje, także bez skierowania od 38 tyg. w większości przypadków jest bezpłatne, niestety czasami trzeba się dokłądać \"na papier\" u mnie w szpitalu to było za pierwszym razem 10 zł, potem po 5 zł. Złodziejstwo ale przynajmniej kolejek nie było, kiedy nie poszłam było wolne a chodziłam tylko wtedy kiedy bezpłątne w szpitalu niedaleko było zajęte.

slonko szok, pierwysz raz o czyms takim slysze a chodzilas ze skierowaniem i wtedy placilas? ja chodzilam od 32 tyg az do porodu codzinnie na ktg, waga, cisnienie najpierw do poloznej, pozniej do szpitala i nigdy za nic nie placilam

ja mam to wliczone w swoja wizyte, czyli nic nie kosztuje.

Evi miałam skierowanie tylko za pierwszym razem ale to nie miało rzadnego znaczenia, po prostu tłumaczyli, że na papier albo że cegiełkę trzeba kupić (mój lekarz osd razu mnie o tym uprzedził i powiedział, że mogę iść do szpitala oddalonego o 10 minut i zrobić bezpłatnie, bo tu mają takie przepisy i co zrobić....). W sumie to i opłaty za poród rodzinny są nielegalne, za znieczulenie, itd. a też je w szpitalach pobierają, niestety Polska rzeczywistość..... Jak jechałam już na porodówkę, to mój mąż w pewnym momencie taki wystraszony, " o matko 5 na ktg nie wziąłem" ale przynajmniej trochę atmosferę rozładował........